Spumă de căpșune cu frișcă

Spumă de căpșune cu frișcă

Dacă vrei să-ți impresionezi invitații cu un desert elegant, servit la pahar sau cupă atunci îi poți servi cu această spumă de căpșune cu frișcă! 

Spumă de căpșune cu frișcă

Ingrediente pentru spumă de căpșune cu frișcă:

● 500 g căpșune

● 150 g zahăr pudră

● 2 foi gelatină

● 400 ml frișcă lichidă

● esență de vanilie

● 2 linguri zahăr tos

Pentru servit:

● căpșune

● sirop de căpșune

● frunzulițe de mentă

● frișcă

Mod de preparare:

1. Se pune gelatina la înmuiat în apă rece.
2. Se mixează fructele cu zahărul și vanilia și apoi se încălzește puțin pentru a adăuga gelatinabine presată.
3. Se bate frișca cu zahărul tos și apoi se amestecă ușor cu compoziția cu gelatină.
4. Se repartizează spuma în vasele de servit și se lasă 2 ore la frigider. Se servește cu căpșune proaspete, sirop de căpșune, frișcă și frunzulițe de mentă.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Distribuie articolul: