Alegem preparatul ideal pentru tratarea gâtului

Alegem preparatul ideal pentru tratarea gâtului

Perioada de primăvară devreme este asociată, pe bună dreptate, cu avitaminoza. Imunitatea scade, ceea ce înseamnă că riscul de îmbolnăvire crește, iar infecțiile respiratorii acute încep, de obicei, de la gât. Dacă tu sau, mai rău, copilul tău este deja bolnav, nu îți face griji! Soluția ideală există. În acest articol, vom alege împreună cel mai bun medicament pentru tratarea gâtului.

Alegem preparatul ideal pentru tratarea gâtului

Măsuri obligatorii:

1) Clătește gâtul cel puțin de două ori pe zi. Acest lucru va ajuta la combaterea bacteriilor care afectează cavitatea bucală. O alternativă a preparatelor scumpe poate fi o soluție de apă caldă cu bicarbonat de sodiu sau iod.

2) Hidratare abundentă! Ajută corpul să depășească boala și bea cel puțin 2 litri de apă pe zi. Umezește aerul din camera în care dormi. (plasează mai multe vase cu apă în camera și fă curățenie umedă cât mai frecvent)

3) Bea mai multe lichide calde! Ceaiul cu zmeură și miere te va ajuta!

4) Mai multă vitamina C! Mănâncă mai multe alimente care conțin această vitamină magică, de dorit citrice: lămâie, portocală, grapefruit.

Și, bineînțeles, nu uita să alegi preparatul care-ți va ameliora și trata durerea din gât. Soluția ideală este Trahisan. De ce anume Trahisan? Iată câteva argumente:

Trahisan nu conține zahăr, de aceea nu contribuie la dezvoltarea cariilor dentare.

Are o aromă plăcută de mentă, oferind o respirație proaspătă.

Conține lidocaină, ceea ce înseamnă că ameliorează instantaneu durerea.

Potrivit pentru adulți și copii!

Datorită combinației optime de componente, comprimatele Trahisan au atât efecte antiinflamatorii, cât și efecte antimicrobiene și analgezice.

Alegem preparatul ideal pentru tratarea gâtului

Fă alegerea potrivită și noi, la rândul nostru, vom încerca să te ajutăm.

Multă sănătate!