Adela Popescu a povestit despre chinurile naşterii: „Pe viață și pe moarte...”

Adela Popescu a povestit despre chinurile naşterii: „Pe viață și pe moarte...”

-
//
12.06.2018

Actrița și prezentatoarea TV din România a dezvăluit momente emoţionante din viaţa sa, de când l-a născut pe Alexandru. Acum, băieţelul a împlinit doi ani, iar familia i-a organizat o super petrecere în grădină.

Adela Popescu a povestit despre chinurile naşterii: „Pe viață și pe moarte...”

În urmă cu doi ani, chiar pe 11 iunie, Adela Popescu se afla în spital. Contracţiile apăruseră semn că naşterea urma din clipă în clipă. Vedeta a povestit cum a decurs totul. Se afla în casa unor prieteni când durerile au început să apară. Radu a dus-o la spital, a internat-o şi până dimineaţa a avut nevoie de calmante pentru a se linişti. După ora 9 Alexandru a venit pe lume.

Deşi şi-ar fi dorit, Radu nu a putut sta în sala de naştere. Adela l-a chemat, însă emoţiile au fost prea mari, chiar a început să lăcrimeze.

„Eram pe terasă prietenilor noștri, cei ce urmau să devină nașii lui Alexandru, și urmăream cu sufletul la gură meciul România-Franța.
De vreo două zile începusem să am niște dureri de spate. În seară aceea însă se intensificasera și Anca Sultan, medicul meu, mi-a spus să o sun neapărat în cazul în care se îngroașă glumă.
-Mă, iubire, am niște dureri de spate ce vin că niște valuri. Cred că vreau la maternitate. Așa, de control.
-Iubita, mergem, dar stai să se termine meciul. (…)

E drept că eram deja în 39 de săptămâni și 4 zile, însă îmi imaginasem momentul asta în fel și chip, dar niciodată așa. (…) Am fost invitată într-un salon, m-am schimbat frumos în cămășuță de noapte, liniștită că voi dormi buștean cine știe până când. I-am spus lui Radu să meargă liniștit acasă la Ciu și că îl sun eu dacă e ceva. (…) 

Mă internasem la 01:00 și 4:00 dimineață mă găsea chircită de durere. (…) Se făcuse 7 dimineață, eu eram aproape leșinată.
Veniseră deja la spital Radu, familia mea și câțiva prieteni. (…) 

Expulzia… cel mai intens moment din viață mea. Știi că viață puiului tău depinde de acea clipă. Nu e loc de menajamente și de întârzieri. Pe viață și pe moarte.”, a scris Adela pe blogul său.

Adela Popescu a povestit despre chinurile naşterii: „Pe viață și pe moarte...”

În cinstea lui Alexandru, vedeta şi Radu au dat o petrecere cu cei apropiaţi. În centrul atenţiei a fost băieţelul care a crescut mare şi frumos. Vedeta a dezvăluit pe blog cum s-au distrat.

„Din cauza câtorva zile de febra și a unor bubițe nedorite, am contramandat petrecerea băiețelului la care erau invitați pe lângă membrii familiei, și prietenii noștri alături de copiii lor. Nu am vrut să riscăm nimic, mai ales că amicii lui Alexandru sunt copilași de vârstă lui cu sistemul imunitar în formare. (…)

A fost incredibil de frumos! Am stat la povești până târziu, iar pe seară, noi, fetele, am plecat puțin prin sat la cules de corcodușe și vișine din copacii de pe stradă, timp în care băieții și-au continuat poveștile pe paturile de pe iarbă, ciocnind un pahar de vin alb( cel pe care l-am avut și la nuntă noastră și pe care îl alegem de fiecare dată) sub lumina perfectă a amurgului.
Bunicile s-au apucat finuț de trebaluit astfel încât am concluzionat că avantajul petrecerilor în familie este că la final sunt și vasele spălate și gunoiul dus. 

Adela Popescu a povestit despre chinurile naşterii: „Pe viață și pe moarte...”

Sursa: viva.ro