mamaplus

Adelina Pestrițu a răbufnit: „Creşterea copilului mi se pare ceva extrem de intim”

-
//
11.04.2019

Adelina Pestriţu este un influencer în adevăratul sens al cuvântului, un model pentru foarte multe românce care-i ascultă sfaturile şi se inspiră din stilul ei vestimentar şi chiar din atitudinea vedetei. Frumoasa brunetă are o comunitate uriaşă, de mai bine de un milion de prieteni pe Instagram, amici cu care comunică în permanenţă, prin mesaje.

Pe vedetă o deranjează însă cel mai mult atunci când cineva judecă modul în care o creşte pe micuţa Zeny. Extrem de sensibilă când vine vorba de fetiţa ei, cum este şi firesc, fosta prezentatoare TV a răbufnit acum câteva zile. Deşi era vizibil iritată, Adelina s-a exprimat elegant. Totul a pornit de la o imagine cu Zenaida în premergător.

„Internetul este foarte bun dacă vrei să afli cum să-ţi faci o coafură specială, cum să pui un bec, cum să te îmbraci la o nuntă etc., dar nu trebuie să-ţi creşti copilul după sfaturi de pe site-uri sau de pe forumuri. De aceea avem ceea ce se numeşte instinct matern şi medici buni: să ne ghideze. Mi-ar plăcea ca noi, mamele, să nu ne mai judecăm între noi, să nu ne mai criticăm, că este dureros, puiul nostru este cel mai sensibil subiect. Ar trebui să ne susţinem, să fim mai tolerante şi să nu mai arătăm atât cu degetul. Am pus-o pe Zeny în premergător şi am primit multe mesaje contra. Ea vrea deja să stea în picioare, să meargă, iar accesoriul acesta o ajută. Nu o ţin ore întregi în premergător, Doamne fereşte, am mare grijă, dar felul în care îşi exprimă unele persoane nemulţumirea este deranjant. Creşterea copilului mi se pare ceva extrem de intim, tocmai de aceea pe mine nu mă veţi găsi în tot felul de grupuri de mămici sau în dispute pe forumuri. Vorbim despre ce vreţi voi şi ne sfătuim, aţi văzut că sunt deschisă, dar creşterea copilului este la latitudinea fiecărui părinte în parte şi, repet, este ceva intim”, a spus Adelina recent, în perioada în care se pregăteşte intens pentru nuntă.