Alla Pugaciova împlinește 70 de ani. Legendara interpretă va susține o serie de concerte jubiliare

-
//
15.04.2019

Primadona estradei rusești, Alla Pugaciova, împlinește astăzi 70 de ani. Cu această ocazie, începând cu 17 aprilie, artista va susține o serie de concerte jubiliare.

mamaplus

Toate biletele au fost vândute din prima zi de lansare, acum câteva luni.

Una dintre cele mai cunoscute interprete din spațiul postsovietic, Alla Pugaciova este iubită de milioane de oameni. A devenit faimoasă la sfârșitul anilor '70, când a lansat una după alta mai multe piese cu mare priză la public, precum „Arlekino”, „Vsio Mogut Koroli” sau „Jenșina Kotoraia Paiot”.

A câştigat rapid dragostea fanilor și, odată cu ea, și mai multe trofee. La mijlocul anilor '80, sălile în care dădea ea concerte erau pline ochi, iar pentru a cumpăra un bilet oamenii făceau cozi kilometrice.

Cu o carieră care a durat mai bine de jumătate de secol, Alla Pugaciova a știut să ajungă şi la inimile noilor generații. Pugaciova a fost primul producător muzical din URSS. După destrămarea Uniunii Sovietice, a continuat să lanseze hit după hit.

Viața personală a Allei Pugaciova a fost cel puțin la fel de tumultoasă și plină de evenimente. Primadona estradei rusești a fost căsătorită de cinci ori și are trei copii, dintre care doi, un băiat și o fată, cu actualul său soț, Maksim Galkin, care este cu aproape 30 de ani mai tânăr decât ea.

Fiica sa mai mare, Kristina Orbakaite, a mers pe urmele sale și este și ea o interpretă de succes.

Deși Alla Pugaciova nu a mai dat vreun concert deja de peste zece ani, averea sa continuă să crească și a ajuns deja la peste 100 de milioane de dolari.

În toată cariera sa, ea a lansat peste 500 de melodii și a vândut peste 250 de milioane de discuri.

Sursa