mamaplus.md

Anatol Durbală, mesaj emoționant pentru Olesea Sveclă, care este omagiată

-
//
16.11.2018

Îl cunoșteam ca un bun actor și prezentator TV, însă s-a dovedit că este și un soț romantic, care-și impresionează aleasa inimii cu mesaje emoționante. Pentru că astăzi e ziua de naștere a Olesei Sveclă, Anatol Durbală și-a exprimat dragostea și admirația sa într-o postare pe pagina de facebook.

mamaplus.md

“Stau şi mă gândesc: ce fel de om trebuie să fii ca să rezişti să convieţuieşti cu mine? Eu să fiu în locul Ei nu aşi rezista! :)

Secretul e simplu: dincolo de frumuseţea asta strivitoare, de turcoazul celor doi ochi-oceane, care, aşa cum le stă bine oceanelor, te impun să-ţi conştientizezi micimea, dincolo de sexualitatea asta care ţâşneşte parcă prin fiecare por, se ascunde o inimă mare, fierbinte, o fire sensibilă, iubitoare, plină de înţelegere şi răbdare. O femeie capabilă să sară din pat la două noaptea, să meargă la parcarea din faţa magazinului de vizavi, să scoată, rănindu-şi mâinile, un mâţ jigărit încâlcit printre zăbrelele radiatorului uneia dintre maşini, care miaună de cutremură cartierul, să-l aducă acasă, să-l spele, să-l hrănească şi să-l ducă apoi la ţară, unde acesta, nesuferitul, se face în câteva luni un ditamai cotoi fericit.

Eu nu sunt mâţ, dar mă bucur de aceiaşi atitudine... :)

Da, iaca chiar aşa! Dar voi tot sfeclă, sfeclă, sfeclă...

Şi mă tot întreb: de ce anume eu sunt plesnit cu noroc? Hm... Poate are dreptate Puşkin: "Она его за муки полюбила..." :)

La mulţi ani, Olesea!

Te.”

Amintim că Olesea Sveclă și Anatol Durbală și-au oficializat relația în vara anului 2016 și au împreună o fiică, Cassandra.

mamaplus.md