Caz șocant! O tânără a născut în toaleta din curte casei și a aruncat copilul în hazna

Caz șocant! O tânără a născut în toaleta din curte casei și a aruncat copilul în hazna

-
//
18.01.2018

O tânără din comuna Nicolae Bălcescu, Constanța, și-a scăpat nou născutul în haznaua veceului din curte, neștiind că naște. Nou născutul a fost scoc în viață de un echipaj de pompieri și transportat la Spitalul Județean de Urgență. 

Caz șocant! O tânără a născut în toaleta din curte casei și a aruncat copilul în hazna

Mama, în vârstă de 20 de ani, se dusese la toaletă pentru că o apucase durerea de burtă, neștiind că naște. Era apropae de termen. Acolo ar fi născut scăpându-și copilul în hazna. 

Potrivit pompierilor, copilul, un băiețel, a stat în hazna in jur de 15 minute. Când mama ar fi plecat la toaletă, după ea s-a dus un membru al familiei care a auzit scâncetul copilului. Un elicopter SMURD l-a preluat pe micuț și îl transportă la Spitalul Județean de Urgență Constanța. 

Un echipaj de la Detașamenmtul ISU Medgidia a ajuns rapid la fața locului, reușind să scoată  nou născutul din hazna. Un medic SMURD a vorbit la telefon cu familia dând sfaturi cum să curețe copilul pentru a-i elibera căile respiratorii. Astfel, familia a reușit intr-un fel să îl țină la suprafață. 

Totodată, părinții tinerei au spus că nu știau că fiica lor este însărcinată, ea reușind să se ascundă purtând haine largi. Ar fi rămas gravidă în urma unei relații cu un băiat care o părăsise. Tânăra s-a plâns mamei sale că o doare spatele și burta și s-a dus la WC-ul din curte, unde s-ar fi întâmplat acest incident șocant. S-a intors, apoi, în casă, acuzând, în continuare dureri de burtă și sângerări. Cumnatul ei a auzit, însă, un scâncet dinspre hazna, crezând inițial că este al unui cățel. 

A  venit și mama fetei pentru a identifica sunetul din hazna și, în final, după ce au luminat cu o lanternă au văzut copilul care căzuse cu fața în sus. Abia atunci, tânăra ar fi început să plângă, recunoscând că a născut. Copilul a fost scos din groapa adâncă de un metru după ce cumnatul a spart, cu un topor, podeaua haznalei. 

Tânăra mamă va fi anchetată de polițiști pentru elucidarea împrejurăprilor în care a născut.           

Sursa: evz.ro