mamaplus.md

În ce lună va naşte Meghan Markle

-
//
23.10.2018

Meghan Markle este însărcinată, marele anunț fiind făcut la 5 luni de la nuntă! Iniţial s-a anunţat că soţia Prinţului Harry va aduce pe lume un bebeluş la primăvară, dar acum s-au adus precizări.

mamaplus.md

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, va naşte între sfârşitul lui martie şi începutul lui aprilie. Ştirea că ducesa de Sussex este însărcinată a fost confirmată oficial pe 15 octombrie. 

La foarte scurt timp de la anunțul oficial, pariurile au început! Ducesa de Sussex a întrecut-o de mult pe Kate, Ducesa de Cambridge, în ceea ce privește popularitatea. Rata celor care au pariat că Meghan este însărcinată cu gemeni a scăzut de la 1/8 la 1/4 în urma numeroaselor pariuri din ultimele 24 de ore.

Nici posibilele nume ale viitorului bebeluș nu au scăpat nepariate. Preferatul, așa cum era de așteptat, este un nume de băiețel, James cu 1/7. Urmează apoi Victoria, 1/8, Thomas 1/12, Diana și Elizabeth 1/16 și Philip 1/20.

Alte pariuri haioase includ numele Donald și Kanye cu 1/150 și Theresa (prim-ministrul Marii Britanii) cu 1/200.

Copilul celor doi va fi al șaptelea în linie la tronul Marii Britanii și al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Sursa: click.ro