Ce reguli respectă Eva Langoria în ultimul trimestru de sarcină

Ce reguli respectă Eva Langoria în ultimul trimestru de sarcină

-
//
13.03.2018

La 42 de ani ai ei, vedeta serialului Neveste Disperate știe foarte bine ce e și ce nu e benefic pentru ea și copilul pe care-l așteaptă. Iar, atunci când n-are habar, se informează și apoi își stabilește propriile reguli de gravidă. Vezi mai jos câteva dintre cele mai importante.

Ce reguli respectă Eva Langoria în ultimul trimestru de sarcină

1. Bea doar cafea decofeinizată

Mai toate gravidele au pofte, iar Eva nu este o excepție! Însă ea nu cedează tentației de fiecare dată. Mai ales când e vorba despre cafea cu cofeină, care nu e chiar recomandată în cele nouă luni de sarcină. Astfel, actrița a găsit un înlocuitor și e perfect mulțumită cu el – cafeaua decofeinizată.

2. Nu consumă carne de pui

De când este însărcinată, Eva nu mai suportă puiul, pe care, de altfel, îl consuma zilnic înainte. Soțul ei a făcut marea greșeală să comande un preparat de pui zilele trecute, iar faimoasa gravidă i-a interzis partenerului ei să mai facă vreodată asta. Cel puțin până nu vine fiul lor pe lume.

3. Un nume tradițional pentru bebeluș

Longoria și soțul ei, José, și-au propus să-și denumească băiețelul în cel mai normal mod cu putință. Nu au dezvăluit încă numele exact, însă ne asigură că nu va fi nicio ciudățenie. Soțul divei mai are trei copii dintr-un mariaj anterior, iar numele lor sunt absolut obișnuite – Natalia, Mariana și José.

4. Fără rochii cu talie înaltă

I se par hidoase, motiv pentru care nu va purta niciodată o rochie cu talie înaltă, în ciuda confortului pe care îl asigură și a faptului că mai nimic nu o mai încape pe viitoarea mămică.

Ce reguli respectă Eva Langoria în ultimul trimestru de sarcină

5. O nouă casă pentru cel mic

Recent, actrița și-a pus casa din Hollywood Hills  la vânzare, pentru 14 milioane de dolari, și a achiziționat, împreună cu soțul ei, o vilă care să fie mai potrivită unei familii. Aflată în zona Crescent din Beverly Hills, casa are opt dormitoare și zece băi. A costat 13,5 milioane de dolari și este în plină amenajare. De fapt, Longoria chiar își face probleme ca nu cumva să nască până ce vila este pregătită să-l primească pe nou născut.

6. Doar gustări sănătoase

Eva respectă nevoile organismului ei de gravidă și mănâncă mai mult decât de obicei, însă încearcă să consume cât mai multe preparate gustoase, dar sănătoase.

7. Nu consumă vin

Eva nu vrea să riște nimic și a renunțat la vin complet pe întreaga perioadă a sarcinii. Asta în ciuda unor voci care susțin că un pahar de vin pe săptămână nu ar face nimic rău copilului.

Sursa: Okmagazine.ro