mamaplus

Cerșește pe străzi bani pentru bebelușul său, dar are haine de firmă și Iphone X

-
//
15.03.2019

O româncă dintr-o rețea de cerșetorie a fost arestată de polițiștii din orașul american New Jersey. Femeia de 34 de ani exploata mila trecătorilor spunând că are nevoie de bani pentru un bebeluș, dar în realitate era mai bogată decât unii dintre oamenii miloși care îi dădeau bani. 
 

În buzunar avea deja 500 de dolari, în picioare cizme scumpe, haine de firmă și ultimul model de iPhone. Dorina Căldăraș a recunoscut senină că ăsta era „jobul” ei, a primit o amendă și a fost lăsată să plece acasă. 

„Am un bebeluș. Vă rog, în numele lui Dumnezeu, ajutați-mă să cumpăr scutece și lucruri pentru copil”, scria cerșetoarea pe o pancartă, la marginea unui trotuar din New Jersey.

Poliția ridicat-o de pe stradă iar ofițerii au constat cu uimire că cerșetoarea era iubitoare de lux: purta haine scumpe de firmă, cizme Michael Kors, geantă Coach, avea ultimul model de iPhone și aproximativ 500 de dolari în geantă, relatează libertatea.ro

„Avea o geantă scumpă, avea o haină scumpă și pantofi scumpi. Își făcuse recent unghiile și avea un iPhone X. A recunoscut că face parte dintr-o grupare mai mare și că membrii rețelei sunt plasați în puncte strategice din New Jersey pentru a cerși” a confirmat locotenentul Victor Correia.

Dorina Căldăraș a recunoscut în fața polițiștilor că face parte dintr-un grup de femei care fac naveta zilnic, din cartierul Queens, din New York, în New Jersey, pentru a cerși. Polițiștii au lansat un apel către populație să nu mai ofere bani cerșetorilor.