mamaplus.md

Copiii, printre cei mai populari influenceri din Republica Moldova

-
//
25.01.2019

Agenția de comunicare digitală „Gramatic” a lansat, astăzi, cel mai amplu eBook despre rețelele sociale din Republica Moldova și evoluția numărului de utilizatori în ultimul an. Un studiu al agenției arată și top-ul celor mai populari 40 de influenceri în mediul online din țara noastră. 

mamaplus.md

Raportul conține cele mai importante date despre Facebook, Odnoklassniki, Instagram, Vkontakte, Linkedin, Youtube și Google. 

Studiul arată că tot mai mulți moldoveni utilizează rețeaua socială Instagram, printre aceștia fiind și copiii. 

În Top 40 influenceri din Moldova cu cea mai mare audiență în Social Media, pe primul loc se clasează Ilie`s Vlog (peste 2 milioane de urmăritori) și Iuliana Beregoi (1,1 milioane de urmăritori), care se bucură în continuare de popularitate în mediul online. Aceștia sunt urmăriți nu doar de moldoveni, ci și de români.

Pe locul 10 se clasează Emilian Crețu – DA sunt român, care are peste 340 de mii de urmăritori. În spațiul virtual, au parte de mult succes și micii vloggeri - Alexunea TV sau Jasmina Show.

mamaplus.md

În top se regăsesc și alți influenceri, care s-au remarcat, pe rețelele sociale, prin activitățile și pasiunile lor. Așadar, cu siguranță vă sunt cunoscute următoarele nume: Victoria Roșca (Zâmbărele), Ruxy Ghimp, Cristina Gheiceanu, Anastasia Fotachi, Andrei Bolocan (Lumina), Cristina Surdu sau Elena Burlacu (Scaun la cap).

mamaplus.md
mamaplus.md
mamaplus.md

Raportul publicat de Agenția „Gramatic” oferă informații actuale despre utilizatorii în Social Media și impactul acestora asupra publicului.

Sursa: MamaPlus.md