mamaplus.md

Cum arată Kevin McCallister, eroul din "Singur acasă", la 38 de ani

-
//
05.12.2018

Dacă în perioada 2012-2013, fanii își făceau griji că actorul Macaulay Culkin, celebru datorită rolului Kevin McCallister din seria "Singur Acasă", este la un pas de moarte, astăzi acesta arată mai bine ca niciodată. Dovadă stă cel mai recent interviu acordat de actor, lui Jimmy Fallon, scrie digi24.ro.

 

În 2012, tabloidele de peste Ocean scriau că Macaulay Culkin ar fi cheltuit nu mai puțin de 6.000 de dolari lunar ca să cumpere droguri, mai exact heroină.

La patru ani de la aceste articole, Culkin, atunci în vârstă de 35 de ani, a dat un răspuns. Din acesta nu reiese că nu ar fi cheltuit niciodată atât de mulţi bani pentru droguri sau că nu ar fi făcut-o lună de lună.

"Sigur, se întâmplă lucruri stupide. Dar, nu, nu cheltuiam 6.000 de dolari pentru heroină în fiecare lună. M-a deranjat că tabloidele au împachetat totul într-o falsă şi stranie îngrijorare", a spus actorul american.

Acum în vârstă de 38 de ani, Culkin lasă impresia că îi merge mai bine ca niciodată. Acesta a recunoscut în interviul acordat lui Jimmy Fallon că este recunoscut mai des în perioada sărbătorilor de iarnă, când seria "Singur Acasă" rulează pe majoritatea televiziunilor din SUA.

Actorul a admis că se folosește de faima câștigată odată cu acest rol și pentru a-și impresiona iubitele, scrie revista People.

Ba mai mult, nu îl deranjează să urmărească cele două filme din serie în care apare și nici să repete pe viu replicile celebre, pe care și le amintește chiar și acum.

Sursa: publika.md