mamaplus.md

Cum va fi vremea în weekend

-
//
07.12.2018

De cer variabil și precipitaţii slabe, în unele zone ale țării, vom avea parte în următoarele zile. Vântul va sufla din sud-est slab la moderat. Pentru sâmbătă, la Briceni şi Soroca se anunţă un grad Celsius, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă trei grade.
 

mamaplus.md

La Tiraspol vor fi patru grade Celsius. La Leova termometrele vor indica cinci grade, iar la Comrat şi Cahul se vor înregistra valori de până la şase grade Celsius.

În Capitală, în această noapte meteorologii prognozează minus trei grade, iar mâine patru grade. Duminică vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă. În următoarele zile maximele vor urca până la şase grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare partea a Europei cerul va fi acoperit de nori şi va ploua. La Madrid vor fi 14 grade Celsius, iar la Paris 11 grade. La Londra se aşteaptă cu un grad mai mult. În capitala Italiei maximele nu vor depăşi 17 grade. La Berlin, Viena, Varşovia şi Budapesta meteorologii anunţă opt grade, însoţite de ploi.

Precipitaţii vor cădea şi la Praga şi Belgrad, unde se vor înregistra şapte grade. La Bucureşti termometrele vor indica cinci grade. În capitala Turciei va fi cu un grad mai mult. La Atena vor fi 15 grade. La Kiev va ninge slab şi va fi un grad Celsius, iar la Moscova se aşteaptă cinci grade sub zero.

Sursa: publika.md