Detalii neștiute din cei 6 ani de relație a Cristinei Gheiceanu

Detalii neștiute din cei 6 ani de relație a Cristinei Gheiceanu

-
//
13.03.2018

Fashion bloggerița și actualul său soț, Ovidiu Mendizov, sunt împreună de 6 ani. Cu această ocazie, Cristina Gheiceanu a povestit pe blog cum a evoluat relația lor.

Detalii neștiute din cei 6 ani de relație a Cristinei Gheiceanu

Primul an …

Doamne, cum umblau, salbatic, hipopotamii prin stomacul meu si al lui. Fluturii nici nu aveau loc.))) Nu exista nimeni in jur. Eram doar noi si un Cupidon, care arunca cu sageti de dragoste, ba in unul ba in altul. Treptat, am invatat si sa mancam unul in fata altuia, dar bucate mai usurele, ca sa nu ramana printre dinti.)) El fiind din Romania, incercam sa vorbesc cat mai corect. Nu care cumva sa scap vreun “harbuz”, vreun “harman”, cum se spunea la bunica.)) Se vedea ca vrea sa ma cucereasca, caci imi trimitea flori intr-una!)))

Anul doi …

Am imblanzit hipopotamii, am lasat si fluturii sa mai zboare nitel. Deja nu mai este o problema sa mananci porumb fiert si sa razi in gura mare. Suntem de-ai nostri.))) Totusi, somnul nu mai e acelasi. Daca ma invita in oras, puteam sta si pana la 3 dimineata, chiar daca la 6 trebuia sa merg la munca si cand sa ma conduca acasa, mai stateam vreo 30 de minute si in fata scarii. Aveam impresia ca nu e de ajuns.)))

Anul trei …

Deja in anul 3 e nebunie…o nebunie si mai frumoasa. Deja Ovidiu s-a obisnuit ca eu vorbesc tare in public, fara sa-mi dau seama, ca nu pot sa ma abtin, cand vad o faza amuzanta si pot rade de ea o ora))). Iar eu ma obisnuisem ca e atat de calculat si ca joaca fotbal.)) Aveam o mare problema cu fotbalistii.))) Atunci, si-a dat seama ca nu vrea sa ma piarda si trebuie sa actioneze repede)))) (bineinteles glumesc) si mi-a dat inelul de logodna. M-a prins, in offside!)))”

Detalii neștiute din cei 6 ani de relație a Cristinei Gheiceanu

Citește continuarea pe cristinagheiceanu.com!