Donează cărți pentru copiii internați în spital

Donează cărți pentru copiii internați în spital

-
//
29.03.2018

Donează cărți pentru copiii internați în spitalÎmparte o carte, Împarte sănătate! Cu acest îndemn, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a dat start unei campanii de donare a cărților pentru copiii spitalizați. 

Donează cărți pentru copiii internați în spital

Scopul acestei acțiuni este de a face perioada de spitalizare a copiilor mult mai interesantă și captivantă prin intermediul lecturii, iar tratamentul se va desfășura mai rapid. 

În acest context, în perioada 26 februarie-4 aprilie 2018, aveți ocazia să donați cărți noi sau în stare foarte bună din colecția personală, pentru copiii spitalizați la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Sunt binevenite cărțile cu povești, povestiri, poezii, romanele, enciclopediile, cărțile de colorat și de dezvoltare personală, destinate pentru copii de diferite vârste. 

Donează cărți pentru copiii internați în spital

Punctul de colectare: Departamentul Comunicare și Relații Publice, bir. 117, Blocul didactic central al USFM (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), între orele 9:00 și 18:00.

Donațiile vor ajunge la destinație în data de 6 aprilie 2018, în ajun de Ziua Mondială a Sănătății. În această zi, studenții de la medicină vor distribui câte o carte fiecărui copil și vor organiza Ora lecturii în câteva secții ale Institutului Mamei și Copilului.

Sursa: Mamaplus.MD