mamaplus.md

Angela Gonța are un nou job. E chelneriță!

-
//
10.12.2018

Mai mulți prezentatori TV au lăsat pentru o zi pupitrul știrilor și au deservit clienții din restaurantul Propaganda. Angela Gonța, Natalia Morari și Dumitru Mișin și-au îmbrăcat cu îndrăzneală șorțurile și au intrat imediat în rol. Aceștia și-au schimbat joburile pentru o zi, pentru a o ajuta pe meșterița Geta Bîtă. În urma proiectului, echipa a reușit să adune 8934 de lei.
 

mamaplus.md

“Prieteni, vă mulțumim mult❤️

Dream Makers Angela Gonța, Dumintru Mișin, Andrei Popov și Natalia Morari, împreună cu Mihai Popov, Oxana și Victor Munteanu, Ruslan Dergaciov, Dika Cheptine și Ion Nenita, care au participat la licitație, dar și minunata echipă The Moldova Project, au reușit să adune 8934 lei pentru tânăra și talentata Geta Bîtă din comuna Bobeica, raionul Hîncești. Fata de la naștere are o disfuncție cardiacă incurabilă, dar visează să-și deschidă o mică afacere cu bijiterii, pe care le confecționează la doar 16 ani.

Vă mulțumim că ați fost cu noi! Propaganda Café va continua această serie de evenimente caritabile, împreună cu minunata echipă de la The Moldova Project. Îi mulțumim aparte Victoriei Morozov! Sperăm să reușim, împreună cu ea și echipa ei, să ajutăm cât mai mulți copii talentați din Moldova✌️?

P.S. Banii vor ajunge la Geta Bîtă foarte curând. Vă vom ține informați”, scrie pe pagina de facebook a restaurantului.