mamaplus.md

La un an de activitate, la Zity Mall a fost lansat etajul II și III

-
//
29.10.2018

Centrul comercial Zity Mall a împlinit un an de activitate! Cu acest prilej, pe 20 octombrie, a fost lansat etajul II și III. Mii de vizitatori au venit la ZityMall să petreacă o zi plină de distracție, zâmbete și, bineînțeles, cumpărături. 

mamaplus.md

ZityMall crește, se dezvoltă și devine mai accesibil pentru iubitorii de shopping și distracții. În cadrul centrului comercial a fost lansat un teren de joacă dotat cu echipamente moderne și sigure, oferind un spațiu generos dedicat copiilor și părinților care vor să petreacă timpul calitativ împreună cu familia.

Ce fel de aniversare fără distracție pe cinste? Pe 20 octombrie, ZityMall s-a transformat într-un complex de agrement al orașului, unde sute de copii s-au distrat împreună cu animatorii și personajele din desenele preferate. Cei mai petrecăreți dintre copii și părinți s-au avântat într-o mini-discotecă animată de Păpușele Lol, Olaf și Elsa.

Transformerii Bumble Bee și Optimus Prime au avut grijă să interacționeze într-un mod distractiv cu copiii. ZityMall are grijă ca timpul petrecut cu familia să fie plăcut și educativ, de aceea,  Laboratorul Chimic a cucerit picii, dar și părinții, cu experimentele chimice pe care le-au prezentat. 

Surprizele nu s-au oprit aici! Distracția a continuat și în parcarea ZityMall, fiecare vizitator a putut să aleagă între a petrece o experiență de realitate virtuală sau să-și adune gașca de prieteni pentru a juca fotbal sau hokey de masă. Copiii au avut libertatea de a se picta pe față, iar fetițele s-au ales cu cosițe împletite în stilul kanekalon.

Etajul 2 aduce un nou magazin pentru cei împâtimiți de cumpărături, unul dintre cele mai în vogă branduri turcești- DeFacto a ajuns și în ZityMall. Acesta pune la dispoziția cumpărătorilor o multitudine de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii inspirate din realitatea cotidiană. Cei care au ajuns aici în ziua evenimentului au putut să se bucure de reduceri generoase și să facă cumpărături de calitate, iar cel mai așteptat moment a fost prezentarea ținutelor de toamnă-iarnă.

Aniversarea de 1 An la ZityMall a fost marcat printr-un concert incendiar cu participarea unora dintre cei mai populari artiști ai momentului. Vanotek și Lori au dat tonul bunei-dispoziții, iar Irina Rimes și Lidia Buble a făcut  publicul să cânte melodiile la unison. Seara a culminat cu un show de focuri de artificii care a impresionat publicul la maximum.

mamaplus.md

Ești așteptat zilnic la ZityMall să trăiești experiența cumpărăturilor bine făcute și a distracției pe cinste!