Picnic pe timp de vară al primei reviste culinare din Moldova Prosto&Vcusno

Picnic pe timp de vară al primei reviste culinare din Moldova Prosto&Vcusno

-
//
23.07.2014

Picnicul organizat de prima revistă culinară din Moldova Prosto&Vcusno pe timp de vară, care a devenit tradițional, a avut loc duminică, 20 iulie. Pe teritoriul confortabilului complex Skyland Camping&Resort s-au adunat aproape cinci sute de persoane, care au ales să-și petreacă o seară însorită de vară la un picnic tradițional: mâncare gustoasă pregătită pe loc, în aer liber, cocktail-uri pe bază de vin spumant și limonade din citrice, muzică relaxantă de jazz, pături pe iarbă, workshop-uri culinare, o tigaie imensă cu pae lla și 50 de tarte pregătite de echipa revistei Prosto&Vkusno.

Tot în cadrul acestui eveniment a fost organizată o acțiune de caritate pentru colectarea fondurilor pentru fundația «Dobroe Serdțe» (Inimă Bună) – toți doritorii  puteau cumpăra bilete de loterie și participa la tombola cu premii valoroase oferite de partenerii și sponsorii evenimentului.

Banii adunați din vânzarea biletelor vor fi utilizate la amenajarea camerelor de joacă pentru copii în spitale. În această seara sau strâns peste 22000 lei, de la oamenii cu suflet mare.