mamaplus

Seminar gratuit pentru părinți: Reinventează-ți viața alături de copilul tău

-
//
15.03.2019

Mulți dintre noi acționăm în baza unor scheme pe care le avem moștenite de la părinții, bunicii și străbunicii noștri, dar care, nu întodeauna sunt cele mai eficiente. Unii preferăm să ne autodistrugem, doar ca să le facem pe plac celor din jur, în timp ce alții abuzăm de cele mai apropiate ființe nouă: copiii. 

mamaplus

Ei sunt un fel de ”țapi ispășitori” în cele mai dificile momente din viața noastră.  Zilnic cădem în capcane mentale care ne duc departe de promisiunile pe care le facem copiilor, sub pretextul că ”mai am timp” sau ”el mă va înțelege”. Ce învață copilul tău din ceea ce vede la tine? 

Și iată așa se întâmplă în fiecare zi, până când ajungeți străini unul pentru altul, nu mai aveți subiecte de discuție, nu trăiți emoții și chiar și vă întâlniți tot mai rar. 

De ce? Pentru că nu te poți regăsi pe tine, pentru că nu știi exact cum ar fi bine să procedezi, cum ar trebui să faci tu, părintele, primul pas spre o schimbare pozitivă.

Acest seminar este exact pentru tine, cel care vrei să începi să trăiești alături de copilul tău, și nu doar să ”exiști” pentru ”gura lumii”.

Începe schimbarea chiar acum! Înregistrează-te la seminarul "Reinventează-ți viața alături de copilul tău", care va avea loc pe 23 martie, AICI!