Ultimile tendințe ale sezonului prezentate la Mall of Fame

Ultimile tendințe ale sezonului prezentate la Mall of Fame

-
//
16.11.2016

Mall of Fame a devenit o tradiție frumoasă, fiind unul din principalele evenimente fashion ale sezonului, și unul din preferatele proiecte ale fashionistelor din capitală. Ultimile tendințe ale toamnei au fost prezentate pe 12 noiembrie la Shopping MallDova.

Ultimile tendințe ale sezonului prezentate la Mall of Fame

Cea de-a treia ediție a purtat genericul „More than fashion”, fiind dedicată femeilor care crează ținuta prin personalitatea lor. La eveniment au fost prezentate câteva ținute ale personalităților renumite din întreaga lume, care au revoluționat lumea modei, ținute ale unor femei precum Coco Chanel, Madonna anilor '80, Kate Moss, dar și look-urile unor bărbați stilați ca David Beckham, George Clooney și Drake. Toate aceste ținute au fost create utilizând articole vestimentare ce pot fi găsite la magazinele brandurilor prezente la Shopping MallDova.

Eva Elena, fotograf fashion: „Mall of Fame este un eveniment mai deosebit pentru că este practic unicul fashion talk din Moldova, eveniment care este ilustrat cu ținute create din haine ce pot fi găsite în magazinele de la Shopping MallDova. În același timp, la eveniment sunt prezentate ultimile tendințe, dar și momente din istoria modei. Este și un dialog, în cadrul căruia comunicăm cu invitatele din sală, acestea sunt și îndemnate să comenteze ținutele, să spună ce le place.”

Ultimile tendințe ale sezonului prezentate la Mall of Fame

Cele mai actuale subiecte în domeniul fashion și tendințele de sezon au fost discutate cu invitatele evenimentului. Totodată, acestea au încercat să identifice articolele vestimentare și accesoriile cu denumiri mai puțin cunoscute. Invitatele au avut ocazia să-și actualizeze cunoștințele în materie de modă și să se inspire pentru crearea unor ținute cu personalitate.

Hellen Monroe, blogger de modă: „De fiecare dată vin cu plăcere la toate evenimentele organizate de Shopping MallDova. De fiecare dată vin aici ca să mă informez despre ultimile tendințe, și desigur să aflu ce haine putem găsi în aceste minunate magazine.”

Natalia Marin, invitată: „Astfel de evenimente sunt binevenite oricând. Cred că dacă s-ar organiza mai des, am vedea și noi mai multe fete stilate pe străzile din Chișinău.”

Vlada Cotorobai, blogger de modă: „Foarte multe femei pot afla mai multe sfaturi legate de modă, pot cunoaște hainele care pot fi găsite la Shopping MallDova și cum poți să le combini.”

Maggy Platon, blogger de modă: „Aceste evenimente sunt perfecte pentru fashioniste. Shopping MallDova în general este o sursă de inspirație, în special evenimentul Mall of Fame, la care sunt pentru a doua oară. Ador astfel de evenimente unde chiar te învață cum să combini hainele, pe care le poți găsi în magazinele de aici.”

Devenit deja o tradiție, fiecare ediție a Mall of Fame are ca invitat special câte un speaker stilat și binecunoscut de către invitate. De această dată, invitata de onoare a fost cunoscuta prezentatoare TV din România Teo Trandafir, care a dezvăluit publicului atât momente importante din viața sa personală și profesională, cât și viziunea ei despre stil și frumusețe.

Teo Trandafir, prezentatoare TV: „M-am gândit să spun un lucru pe care eu îl cred, și anume faptul că tu porți o haină și nu haina te poartă pe tine. S-a umplut lumea de femei care poartă ce nu li se potrivește, doar pentru că dă bine și par ridicole. Asta încerc să spun - faptul că noi purtăm hainele și nu ele pe noi, faptul că femeile din Moldova au stil și faptul că la orice vârstă poți să înveți. Femeile din Republica Moldova sunt cunoscute pentru stilul și pentru eleganța lor. Toată lumea vorbește despre frumusețea lor și despre felul în care se îmbracă, iar eu, care nu sunt la prima experiență, pot să confirm - sunt superbe! Am urcat în primul avion și am venit și nu am făcut rău pentru că am văzut la mall firme pe care nu le avem la București, firme cultivă gusturi și senzația asta de finețe pe care orice femeie ar trebui s-o aibă.”

Ultimile tendințe ale sezonului prezentate la Mall of Fame

Toate ținutele prezentate în cadrul evenimentului au fost create din articole vestimentare și accesorii din noile colecții ale brandurilor prezente în Shopping MallDova: ARIDON, BATA, BENETTON, BROADWAY, CLARKS, PHARDI, GELO, GUESS, INCITY, LC WAIKIKI, MANGO, MELIS, MELKIOR, MILA VITSA, MITAVI, NL COLLECTION, ORSAY, PUMA, PONTI, PIERRE CARDIN, SANDALINI, SASSOFONO, BLANCO, TED LAPIDUS, SISLEY, ECCO, COLINS, LTB, MOTIVI, GEOX, VIZITA, OODJI, INTEROPTIC, MELI  MELO PARIS, REDIST.

Ultimile tendințe în materie de modă le găsești la Shopping MallDova!