mamaplus

A fost dat startul Campaniei de Paști „Masa Bucuriei”

-
//
25.03.2019

A fost dat startul campaniei sociale „Masa Bucuriei”. Aceasta are drept scop sensibilizarea şi mobilizarea societăţii pentru susţinerea bătrânilor rămaşi singuri şi marcați de sărăcie, dar și a oamenilor nevoiaşi.

mamaplus

Campania va culmina pe data de 20 aprilie, în Sâmbăta Floriilor, cu o zi de mobilizare națională în care oamenii sunt îndemnaţi de voluntarii Diaconiei să doneze produse alimentare.

mamaplu

Posibilități de implicare în campanie:

1. Aplică în calitate de voluntar completând formularul online.

Ce vei face în acest rol:

  • Lider de echipă – tu ești cel care își formează echipa și gestionezi campania într-unul din magazinele implicate.
  • Voluntar în magazin – tu îndemni și informezi oamenii despre posibilitatea de a dona produse alimentare.
  • Voluntar la sortarea produselor – cel care sortează produsele colectate pe categorii pentru a putea fi distribuite către oamenii nevoiași.
  1. Donează pentru susținerea cantinelor sociale pe e-donații sau prin intermediul terminalelor de plată. Costul unui prânz la cantina mobilă este de 15 lei, iar cu 400 de lei asigur hrana unui bătrân pentru o lună.
  2. Pe 20 aprilie, donează produse alimentare în unul dintre magazinele implicate în campanie.
  3. Organizează o colectă de fonduri în echipa ta. În perioada 15 -21 aprilie adună alături de colegi donații pentru bătrânii de la Cantina Mobilă. 

Toate resursele acumulate în campanie devin prânzul cald, oferit pe parcursul întregului an oamenilor nevoiaşi – beneficiari ai centrelor parohiale şi ai cantinelor sociale din cadrul Mitropoliei Basarabiei şi organizaţiilor partenere implicate în campanie.