mamaplus

A fost dezvăluit destinul viitorului copil al Prinţului Harry cu Meghan Markle

-
//
19.04.2019

Chiar dacă ducii de Sussex vor să ţintă secret momentul venirii pe lume a primului lor copilului, un astrolog american a dezvăluit deja destinul viitorului bebeluş regal. Viitorul moştenitor al tronului britanic ar urma să vină pe lume la sfârşitul lunii aprilie, începutul lunii mai. Prin urmare, s-ar naşte în zodia Taur.

mamaplus

Indiferent de sexul pe care îl va avea, primul copil al Prinţului Harry cu Meghan Markle va avea o personalitate puternică şi mult curaj. O spune chiar un astrolog care a dezvăluit destinului viitorului moştenitor al tronului britanic. 

„Ne uităm la un copil care va avea curaj, o personalitate puternică şi o atitudine de superstar pe care o va arăta din plin”, a spus astrologul Charis Milona.

Potrivit astrologului, Meghan Markle va fi o mamă atentă la nevoile copilului, iar Prinţul Harry va fi un tată responsabil. Şi asta pentru că ascendentul celor doi este în zodia Rac, respectiv Capricorn. Însă răbdarea ducesei de Sussex va fi pusă la încercare.

„Ce am observat în diagrama este faptul în rolul de părinte, Prinţul Harry va avea mai multă răbdare decât Meghan Markle”, a adăugat aceasta.

Totodată, astrologul american a dezvăluit că fosta actriţă americană s-ar fi făcut remarcată chiar dacă nu s-ar fi căsătorit cu Prinţul Harry. Şi asta deoarece s-a născut sub o stea norocoasă, în zodia Leu.

Sursa