mamaplus

Gest extrem al unei mame. Și-a omorât copilul de trei săptămâni din gelozie

-
//
21.03.2019

În vrsta de 21 de ani, femeia și-a omorât fetiță de doar trei săptămâni pentru că era convinsă că soțul iubea mai mult copilul decât pe ea.

În timp ce partenerul sau (26 ani) a ieșit din casă pentru a duce gunoiul, femeia a luat un cuțit de bucătărie și i-a tăiat gâtul micuței, scrie Mirror.

Când a revenit în apartament, acesta și-a văzut soția plină de sânge și s-a repezit în dormitor pentru a vedea dacă fetiță este bine. Micuța zăcea într-o baltă de sânge, iar medicii ajunși la față locului nu au mai putut decât să declare decesul.

Soacră femeii a mărturisit că această era geloasă pe copil, deoarece credea că soțul o iubește mai mult pe fetiță decât pe soție.

"Atât fiul meu cât și eu am iubit copilul acela foarte mult. Am fost foarte atenți și i-am purtat de grijă mereu. Ea era geloasă. Se gândea că bărbatul ei iubea mai mult fetiță decât pe ea. De dimineață îi făcusem baie copilașului și acum e mort. Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva," a spus Maria Momot, soacră femeii, a declarat soacra.

Femeia a suferit de meningoencefalita în luna noiembrie a anului trecut, potrivit rapoartelor. Boală i-a provocat tulburări psihiatrice și a fost supusă unui tratament. Pe dată de 3 martie, această fusese externată dintr-un ospiciu.

În urmă incidentului ea a fost reținută și va fi supusă unui nou control psihiatric.

Dacă se va dovedi că era în deplinătatea sănătății mintale, mama criminală ar putea fi condamnată la 15 ani de închisoare.