mamaplus.md

Bijuteriile din aur le poartă ghinion acestor zodii

-
//
07.11.2018

Bijuteriile din metale prețioase sunt nobile și fac parte din arsenalul de înfrumusețare al femeilor din toate culturile. Cele confecționate din aur au proprietatea de a proteja împotriva energiilor negative și de a aduce fericirea și pacea celor care știu să îl poarte corect.

mamaplus.md

Pentru a te bucură de beneficiile de natură spirituală pe care le are, femeile trebuie să poarte inelul de aur pe mâna strângă, în timp ce bărbații trebuie să îl poarte pe mâna dreapta.

Aurul are puterea de a proteja organismul uman de energia negativă primită de la ceilalți sau din mediul înconjurător, cât și de a îl ajută să o elimine pe cea stocată deja în interiorul sau.

Dacă ai răcit și vrei îți revii cât mai repede, poartă un inel de aur pe degetul mic, iar dacă ai probleme cu statutul social și carieră ta se află în declin, ar trebui să porți aur pe degetul mijlociu.

În cazul în care ai probleme de concentrare și îți este distrasă cu mare ușurință atenția, atunci un inel purtat pe degetul arătător te va ajută să îți găsești echilibrul și îți va liniști mintea. Întâmpini o perioadă grea în mariaj?

Lipsa intimității dintre tine și partenerul tău a început să își facă simțită prezența sau poate vă doriți foarte mult un copil? Dacă da, poți începe să porți un inel pe degetul inelar.

Dacă ai probleme cu stomacul sau te confrunți cu tendințe de îngrășare, nu este indicat să alegi să porți aur. Acest lucru este valabil și pentu persoanele colerice, dar și pentru femeile însărcinate.

În cadrul visului, aurul este considerat a fi un semn rău, care indică probleme cu pielea, dar și o situație financiară în declin, contrar semnificației de abundență pe care o are în realitate.

Nu se recomandă purtarea aurului mai jos de talie, sub forma brățărilor de picior sau a lanțurilor decorative pentru zona taliei, dar nici în zona capului, pentru că poți avea probleme cu somnul.

Aurul este un metal care li se recomandă în special berbecilor, racilor, leilor și săgetătorilor, având efecte pozitive și asupra scorpionilor și a peștilor.

Le poate crea probleme taurilor, gemenilor, fecioarelor și vărsătorilor, în timp ce balanțele și capricornii trebuie să evite total purtarea oricărei bijuterii din aur.

Sursa: romaniinromania.com