Care este luna ta norocoasă din 2019 în funcție de zodie

-
//
12.03.2019

În această lună, Taurii vor atinge apogeul în dragoste, Scorpionii vor primi o promovare în luna noiembrie, iar cea mai arzătoare dorință a Leilor se va materializa în luna februarie. Află care este luna ta norocoasă din acest an și ce surprize ți-au pregătit planetele în funcție de zodie!

Berbec – August 2019

În luna august vei reuși să duci la bun sfârșit un proiect în care te-ai implicat foarte mult și la care încă lucrezi. Astrele sunt de partea ta, iar începând cu luna august vei avea o evoluție profesională fulminantă. Bucură-te de fiecare moment pentru că vei fi răsplătit/ă pentru toată implicarea și munca pe care ai depus-o zi de zi!

Taur – Martie 2019

În luna martie vei atinge apogeul în dragoste. Dacă ești deja într-o relație, aceasta se va închega mult mai mult și poate chiar vei trece într-o etapă mult mai profundă a acesteia, iar dacă ești singur/ă cu siguranță vei întâlni pe cineva special. Oricum ar fi, norocul în dragoste nu te va ocoli în luna martie!

Gemeni – Aprilie 2019

Luna aprilie vine cu vești foarte bune pentru tine din toate punctele de vedere. Dacă ești singur/ă, îți vei găsi jumătatea, iar pe planul financiar vei sta destul de bine. Fie primești o mărire de salariu, fie vei câștiga o sumă frumușică de bani ori cineva din familie îți oferă un bun valoros.

Rac – Septembrie 2019

În luna septembrie planetele se aliniază pentru tine, iar tot ce ți-ai propus vei realiza cu mai multă ușurință. Vei avea parte de momente care îți vor tăia răsuflarea și vei simți că ai renăscut. Bucură-te din plin de fiecare moment, pentru că astrele vor fi întreaga lună în favoarea ta!

Leu – Februarie 2019

Februarie este luna în care gândurile tale se materializează, iar dorința ta cea mai arzătoare va deveni realitate spre finalul lunii. Continuă să crezi în puterea creatoare a gândurilor tale pentru că tot Universul lucrează în favoarea ta!

Fecioară – Iunie 2019

Toate problemele tale își vor găsi o rezolvare începând cu luna iunie 2019. Vei simți o eliberare foarte mare, iar stresul acumulat se va diminua! Zâmbește, pentru că norocul își va face simțită prezența pe toate planurile! De asemenea, există și posibilitatea de a merge în vacanța pe care ți-ai plănuit-o de foarte mult timp, dar ai amânat-o mereu!

Balanță – August 2019

Luna august 2019 va fi una benefică pentru tine, deoarece vei reuși să depășești cu bine anumite probleme de sănătate care te-au supărat în ultima perioadă. Acordă-ți mai mult timp pentru tine însuți, iar aceste probleme nu vor mai reapărea. Pe planul financiar vei avea parte de câteva surprize plăcute!

Scorpion – Noiembrie 2019

În luna noiembrie 2019 simți că toate eforturile tale nu au fost in zadar, iar întreaga ta implicare și muncă îți vor fi răsplătite. Vei primi o promovare binemeritată, iar întreaga ta carieră va lua o întorsătură favorabilă!

Săgetător – Mai 2019

În luna mai vei avea parte de mari surprize din partea astrelor. Te vei îndrăgosti, vei transforma un vis arzător în realitate, iar cineva drag ție se va întoarce din străinătate pentru a-ți face o surpriză!

Capricorn – Decembrie 2019

Chiar dacă norocul se lasă așteptat anul acesta, în luna decembrie vei reuși să rezolvi anumite probleme pe care le ai în familie, fie că sunt de ordin financiar, sufletesc sau au legătură cu sănătatea. Anul se va încheia excelent pentru tine, iar toate eforturile tale depuse pe parcursul anului îți vor fi răsplătite în luna decembrie.

Vărsător – Martie 2019

Pentru nativul vărsător, luna martie se anunță a fi cea mai norocoasă din an, pe toate planurile! Vei avea parte de anumite evenimente care îți vor marca existența într-un mod benefic, iar din punct de vedere financiar există o mare posibilitate să primești o mărire de salariu sau o mică moștenire…

Pești – Octombrie 2019

În luna octombrie vei simți că renaști precum o pasăre Phoenix, deoarece vei reuși să depășești anumite probleme financiare care te țineau pe loc din drumul tău spre e te realiza. În luna octombrie vei reuși să depășești aceste probleme dacă continui să lupți cu mai multă determinare pentru visul tău.

Sursa