mamaplus.md

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie

-
//
26.10.2018

Fiecare femeie adoră să primească flori. Dar ce buchet să-i dăruiești ca s-o impresionezi? Află care-i sunt preferințele în funcție de zodie.

mamaplus.md

Berbec

Femeia Berbec iubeste provocarile si ideile indraznete. Este impulsiva si activa, astfel ca va fi incantata de un buchet de flori nonconformist, din combinatii surprinzatoare de soiuri si culori.

Un buchet cu hortensie lime cu roz, orhidee vanda si minirosa galbene care asigura un contrast puternic este cadoul perfect pentru această femeie.

Taur

Nativa din Taur isi doreste sa fie rasfatata, iubeste luxul si tot ce este rar, pretios, de la mancaruri, pana la bijuterii sau flori. Nu dai gres niciodată daca ii oferi ceva deosebit.

Un buchet diafan cu flori delicate dar deosebite, o combinatie de trandafiri, hortensie si orhidee, este un cadou splendid pentru femeile Taur.

Gemeni

Femeile din Gemeni vor sa le stimulezi imaginatia si sa le oferi varietate. Un buchet de flori destinat lor trebuie sa fie cu totul si cu totul special, sa reflecte creativitate si sa uimeasca prin fiecare detaliu al sau.

Un buchet din crini, alstroemeria si hortensii este perfect pentru ca activeaza latura duala a Gemenilor si surprinde prin culori accentuate.

Rac

Racul este un semn de apa, iar femeia acestei zodii este sensibila, delicata si emotiva. Cadourile sentimentale sunt cheia catre inima ei, astfel ca un buchet cu semnificatie este cel mai potrivit.

O alaturare a calelor cu hortensie, care transmite respect si dorinta de apreciere este o alegere care nu poate da gres.

Leu

Pentru Leu, buchetul de flori trebuie sa reflecte personalitatea sa puternica si dramatica, dar si frumusetea fizica. Florile trebuie sa fie rezistente si sa aiba o postura impunatoare.

Buchetele care contin cale cu tije lungi si diverse culori sunt cele mai indicate pentru femeile nascute in aceasta zodie.

Fecioara

Fecioarei îi place eleganţa şi este atentă la detalii. Este extrem de organizata şi are un spirit de observatie foarte dezvoltat, asa ca buchetul trebuie sa puna accent pe detalii, toate perfecte.

O alegere clasica este cea mai sigura, iar un buchet cu trandafiri roz va fi cu siguranţă pe placul femeilor din aceasta zodie.

Balanta

Balanta este una din zodiile care apreciaza cultura, eleganta, rafinamentul. Nativa acestei zodii adoră să fie răsfăţată cu lucruri luxoase, dar discrete şi detestă tot ce este ostentativ, tot ce sare în ochi.

Un buchet discret de irisi intr-o singura culoare, este excelent pentru aceste personalitati echilibrate.

Scorpion
Femeia Scorpion adoră secretele şi misterul,  orice cadou i-ai face, el trebuie să fie surprinzător, misterios, sa nu se dezvoluie de la inceput. La fel stau lucrurile si cu florile.

Un buchet de trandafiri primit in etape este magnific: intai 1 trandafir, la 11 minute inca 11 trandafiri, la 101 minute inca 101 trandafiri. Orice femeie nascuta in Scorpion va fi entuziasmata de ce i se intampla.

Sagetator

Sagetatorul este un semn al filozofiei si religiei. Nativele in Sagetator vor aprecia un buchet mistic, cu o aura de mister, dar care sa aiba si un mesaj puternic.

Pentru ele, alege un aranjament din flori diverse, fiecare cu cate o semnificatie, pe care sa o descopere persoana careia ii adresezi cadoul. Nu uita sa atasezi o felicitare cu un mesaj bine gandit.

Capricorn

Femeia din Capricorn are o fire conservatoare si rezervata. Incearca sa pastreze distanta si se apropie greu de alti oameni. Insa cadourile cu semnificatie puternica o atrag imediat de partea ta.

Castiga increderea si aprecierea ei, alegand un buchet simplu, clasic si foarte elegant de gerbera cu trandafiri.

Varsator

Varsatorii sunt vizionari, cu o afinitate pentru progres si idei revolutionare. Le place tot ce este ieşit din comun, tot ce este inedit, chiar extravagant, nemaiîntâlnit. Orice cadou pentru femeia acestei zodii trebuie sa ii suscite atentia si sa o ajute sa descopere lucruri noi.

Poti merge la sigur cu un buchet sofisticat si modern, cu trandafiri albastrii.

Pesti

Nascuta sub un semn de apa, nativa din Pesti iubeste tot ce are legatura cu apa si cu energia acesteia.

Asa ca un buchet de flori iubitoare de apa va fi ideal. Hortensiile, irisii si orhideele se pot combina intr-un aranjament perfect pentru o femeie din Pesti.

Sursa: unica.ro