Ce inel de logodnă ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Ce inel de logodnă ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Ce inel de logodnă ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Berbec

Poţi să alege întotdeauna o nativă din Berbec dintr-o mulţime, datorită îndrăznelii şi curajului de care dă dovadă. Natura ei puternică şi spiritul energic captează atenţia celor din jur, astfel încât în mod evident şi inelul ei de logodnă ar trebui să facă la fel!

Taur

Nativa din zodia Taur e responsabilă, protectivă şi extrem de harnică. Chiar dacă este destul de practică, ea apreciază dragostea şi obiectele frumoase. Inelul perfect pentru femeia născută sub acest semn zodical trebuie să fie clasic, cu o uşoară strălucire.

Gemeni

Semnul dualităţii, Gemenii, are o parte dulce, prietenoasă şi curioasă, în timp ce partea cealaltă este introvertită, serioasă şi nervoasă. O nativă născută sub acest semn zodical are nevoie de un inel care încorporează fiecare dintre aceste componente într-un singur design unic.

Rac

Loială, sensibilă şi pasionată, nativa din Rac este condusă de sentimentele sale. Această femeie poate deveni foarte sentimentală uneori, aşa că cel mai potrivit inel pentru ea ar fi unul de eopocă, pe care îl poate lăsa moştenire generaţiilor viitoare.

Leu

O nativă din zodia Leu nu este niciodată greu de observat. Este extrem de amuzantă, încrezătoare şi caldă. Oamenii sunt atraşi în mod natural de această femeie puternică, aşa că are nevoie de un inel de logodnă care să reprezinte personalitatea loc complexă.

Fecioară

Practică, loială şi muncitoare, nativa din Fecioară este unul dintre cele mai slabile semne zodiacale. Femeia născută în această zodie este extrem de organizată şi atentă la detalii, deci un inel de logodnă cu ornamente este perfect pentru ea!

Balanţă
 

Nativa din Balanţă iubeşte armonia, e liniştită şi miloasă şi nu îi place decât stabilitatea, dreptatea şi frumuseţea. Un inel de logodnă cu o simetrie perfectă ar fi, cu siguranţă, perfect pentru această nativă care adoră echilibrul.

Scorpion

Nativa din Scorpion este curajoasă, cinstită şi pasionată, şi iese în evidenţă prin natura ei calmă şi oarecum misterioasă. Un inel de logodnă cu un aer netradiţional sigur i se va potrivi de minune acestei native care militeaăz pentru atipic şi unicitate.

Săgetător

Nativa din Săgetător este curajoasă, generoasă şi energică, şi dacă e ceva ce urăşte, atunci este vorba despre limite şi restricţii. Acest semn zodical este unul îndrăzneţ şi mereu în căutare de magie, de aceea inelul de logodnă care i se potriveşte cel mai bine ar trebui să reflecte spiritul său boem.

Capricorn

Fiind responsabilă, independentă şi motivată, nativa din Capricorn se axează foarte mult pe afaceri şi muncă. Ea apreciază caracterul practic mai multe decât orice altceva, dar asta nu înseamnă că nu se bucură de frumuseţe. Inelul de logodnă perfect pentru femeia născută în acesr semn zodiacal ar trebui să fie clasică, dar cu o strălucire specială.

Vărsător

Nativele din Vărsător sunt gânditoare, intelectuale şi iubesc să îi ajute pe ceilalţi. Deşi sunt firi practice, ele iubesc şi originalitatea în acelaşi timp. Un inel care cuprinde ambele trăsături ar fi perfect pentru ele!

Peşti

Nativele din zodia Peşti sunt capricioase, artistice şi nu ezită niciodată să ajute pe cineva care are nevoie. Peştii sunt extrem de intuitivi şi iubesc să îşi exprime sentimentele. O femeie născută sub acest semn zodical are nevoie de un inel de logodnă la fel de expresiv ca şi ea!