Ce ne așteaptă astăzi, pe 12 martie, în funcție de zodie

Ce ne așteaptă astăzi, pe 12 martie, în funcție de zodie

-
//
12.03.2018

Ce ne așteaptă astăzi, pe 12 martie, în funcție de zodie

BERBEC: Analizați cu realism ceea ce se întâmplă în jur. Fiți deschis cu prietenii și lăsaţi secretele deoparte.

TAUR: Încercați să ieșiți din rutină. O petrecere cu prietenii va da culoare acestei zile.

GEMENI: Schimbul de păreri cu cei din jur poate fi foarte folositor. Aşa puteţi afla şi despre anumite proiecte.

RAC: Puțin divertisment nu strică. Veți simți nevoia să vă aerisiți mintea, pentru ca să puteți percepe mai bine anumite chestiuni.

LEU: Dimineaţă nu aveţi chef de nimic. Activităţile de rutină vă enervează. În a doua parte a zilei, e posibil să aflaţi că veţi încasa o sumă importantă de bani.

FECIOARĂ: Dacă nu veți avea un plan bine pus la punct, s-ar putea ca lucrurile să nu se desfășoare cum vă doriți. Nu acționați la voia întâmplării!

BALANŢĂ: Ar trebui să vă puneţi în valoare capacitățile de bun manager. Organizarea timpului vă poate ajuta foarte mult să vă atingeți obiectivele. 

SCORPION: Luați din timp măsuri pentru a preveni situațiile negative. Încercați să vă organizați munca și timpul cât mai eficient posibil.

SĂGETĂTOR: În a doua parte a zilei, petreceți timpul cu familia. Bateriile se vor încărcat și veți fi pregătit pentru noi provocări.

CAPRICORN: Există premise pentru deplasări neplanificate sau întâlniri neprevăzute. Nu veți avea încotro și va trebui să vă adaptați evenimentelor.

VĂRSĂTOR: Distanțarea de probleme vă poate ajuta să luați decizii obiective. S-ar putea să apară o serie de situații confuze, dar se vor rezolva cu bine.

PEŞTI: Este o zi favorabilă din punctul de vedere al câștigurilor. Pe lângă acest avantaj, veți avea șansa să obțineţi și noi cunoștințe profesionale.

Sursa: Publika.md