Ce ne prezic astrele pentru astăzi, 30 octombrie

Ce ne prezic astrele pentru astăzi, 30 octombrie

-
//
30.10.2017

Ce ne prezic astrele pentru astăzi, 30 octombrie

BERBEC: Sunteţi preocupat de relaţiile sentimentale şi doriţi să faceţi schimbări pe acest plan. Azi aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană deosebită. 

TAUR: S-ar putea să aflaţi o veste care o să vă facă să priviţi dintr-o perspectivă nouă tot ceea ce ţine de avere şi de câştiguri. Este posibil ca şocul acestei veşti să vă facă mai sensibil. 

GEMENI: Aveţi mari şanse de reuşită într-o afacere. Partenerii vă apreciază capacităţile intelectuale şi vă cer ajutorul în probleme delicate. 

RAC: Dacă intenţionaţi să cumpăraţi o locuinţă, azi aveţi şanse reale să descoperiţi o oportunitate excelentă. Oricât aţi fi de hotărât, nu vă grăbiţi. 

LEU: Dimineaţă nu aveţi chef de nimic şi activitaţile de rutină vă enervează. În a doua parte a zilei e posibil să aflaţi că veţi încasa o sumă importantă de bani.

FECIOARĂ: Se pare ca sunteţi hotărât să faceţi o schimbare importantă în viaţa dumneavoastră. Vă preocupă ideea de a porni o afacere şi aţi găsit deja soluţii pentru câteva detalii importante. 

BALANŢĂ: Se anunţă o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus să luaţi o decizie în privinţa logodnei sau a căsătoriei. 

SCORPION: Se pare că aveţi un program foarte încărcat. Aţi putea pleca într-o călătorie importantă, care o să vă aducă beneficii şi pe plan profesional. 

SĂGETĂTOR: O persoană cu experienţă este dispusă să vă destăinuie câteva dintre secretele sale în domeniul afacerilor. Această întâlnire vă stimulează să vă faceţi planuri pentru un business propriu. 

CAPRICORN: O rudă v-ar putea oferi un ajutor financiar neaşteptat. Daca nu vă ajung banii, nu ezitaţi sa vă asociaţi cu un prieten.

VĂRSĂTOR: Dacă vă căutaţi un alt loc de muncă, puteţi fi optimist. Astăzi e posibil să fiţi ajutat de o persoană mai în vârstă. 

PEŞTI: Sunteţi plin de idei şi daţi dovadă de ingeniozitate. Aţi putea să demaraţi o afacere, dar se pare că nu aveţi încă suficienţi bani.

Sursa: publika.md