Cele mai fericite 50 de combinații zodiacale posibile

-
//
04.04.2019

Tu știi cât de bine te potrivești cu persoana iubită? Verifică dacă există compatibilitate între voi, în funcție de zodii! Ulterior, vei putea înțelege mai bine dinamica relației voastre de dragoste. Vezi care sunt cele mai fericite 144 de combinații zodiacale posibile!

1. Rac și Scorpion - Multe persoane cred că aceasta este cea mai fericită combinație din tot zodiacul. Cele două semne se înțeleg și se completează perfect chiar dacă aparent au personalități diferite. Acolo unde unul dintre ei este slab, celălalt este puternic și invers. Ambii nativi vor să aibă o relație puternică, sunt dispuși să muncească din greu pentru acest lucru și au scopuri similare în viață.

2. Pești și Pești - Această combinație este atât de puternică, încă pentru unii poate fi înfricoșătoare. Atunci când s-au văzut prima dată, cei doi parteneri au simțit că și-au găsit sufletul pereche, acea parte din ei care le lipsea. Relația începe instant, natural, fapt ce îi sperie pe ambii iubiți. Următoarea întrebare pe care trebuie să și-o pună cei doi este dacă sunt pregătiți să își petreacă restul vieții împreună.

3. Berbec și Săgetător - Acest cuplu este extrem de amuzant. Au un simț al umorului dezvoltat, spun glume de dimineață până seară și râd până nu mai pot. Cei doi nativi au un cerc mare de prieteni, mereu plănuiesc lucruri amuzante împreună și au ca principal scop în viață fericirea.

4. Săgetător și Pești - Din punct de vedere emoțional, această combinație este extrem de echilibrată. Ambii nativi sunt romanici, deschiși unul față de celălalt și respectuoși. Sunt empatici și își înțeleg emoțiile și sentimentele, dar și de ce are nevoie celălalt. Cea mai mare problemă care poată să apară în această relație este nivelul mare de emoții. Atunci când începe drama, cei doi pot simți că au nevoie de altcineva.

5. Fecioară și Capricorn - Acest cuplu este extrem de puternic. Ambii nativi sunt ambițioși, muncitori și conservatori atunci când vine vorba de viața lor personală. Le este greu să fie vulnerabili față de persoană dragă. Atunci când hotărăsc să se deschidă complet, formează echipa perfectă.

6. Leu și Balanță - Acești doi nativi adoră să fie în centrul atenției. Totuși, într-o relație, își pierd această dorință. Mai degrabă ar împărți acest privilegiu și i-ar lăsa pe cei din jur să vadă ce cuplu fericit sunt.

7. Taur și Rac - Acest cuplu are potențialul de a fi unul dintre cele mai fericite combinații din zodiac. Taurul și Racul sunt personalități asemănătoare cu valori complementare. Vor fi extrem de fericiți să construiască o familie perfectă împreună, să aibă un partener fidel, care să îi încurajeze, și să se răsfețe cu atingeri delicate, mâncare delicioasă și afecțiune.

8. Capricorn și Capricorn - Această combinație este ideală având în vedere că valorile sunt foarte importante pentru zodia Capricorn. Având alături pe cineva la fel, aceștia vor beneficia de un set dublu de valori pentru a-și îndeplini visele. Cei doi își vor înțelege nevoile și vor munci ca o echipă în îndeplinirea scopurilor lor. Își vor fi loiali unul celuilalt și își vor apăra iubirea cu orice preț.

9. Gemeni și Pești - Cei doi nativi se echilibrează unul pe celălalt extrem de bine. În timp ce Peștii sunt emotivi și sensibili, Gemenii sunt compasionali și înțeleg nevoile partenerului lor. Peștii nu se sfiesc să își arate adevărata personalitate și să își urmeze emoțiile, în timp ce Gemenii tind să fie mereu acolo pentru perechea lor și să ia decizii logice.

10. Săgetător și Săgetător - Acest cuplu este extrem de reușit. Nu vor fi întotdeauna unul lângă celălalt, însă tocmai acest lucru îi ține împreună. Faptul că își acordă libertate le permite să se distreze de minune și să facă tot ce le trece prin cap.

11. Berbec și Gemeni - Acest cuplu va face mereu lucruri interesante împreună. Nu stau niciodată în casă și sunt în căutare de aventuri. Deși Instagramul lor te epuizează psihic, își iubesc cu adevărat viața aventuroasă și activă de cuplu pe care o au.

12. Balanță și Scorpion - Balanța și Scorpionul vor fi un cuplu echilibrat. Scorpionul este emotiv și intens, iar Balanța cu capul în nori și fără nicio grijă. La petreceri, cei doi se mai întâlnesc doar dimineața, după ce se distrează de minune separat. Deși ambii se descurcă bine pe cont propriu, sunt mult mai buni atunci când sunt împreună.

13. Taur și Pești - Această combinație minunată reunește un visător (Peștii) și un realist (Taurul). Ambii preferă un stil de viață liniștit, își știu nevoile și se susțin reciproc. Au o casă și o familie extrem de fericită și sunt un cuplu cu o legătură puternică.

14. Gemeni și Balanță - Acești doi nativi sunt prieteni foarte buni, dar și iubiți fericiți. Se bucură de o compatibilitate naturală și le place să își petreacă timpul în același fel (înconjurați de oameni, distrându-se). Sunt un cuplu sociabil și un exemplu pentru cei din jur.

15. Berbec și Fecioară - Berbecul și Fecioara formează o legătură naturală, a două persoane complementare. Berbecul va fi mereu în căutare de aventuri, iar Fecioara va concepe cel mai bun plan. Aceștia se vor provoca unul pe celălalt și se vor completa pentru a-i face viața celui drag mai bună.

16. Scorpion și Capricorn - Dacă vor să se așeze la casa lor, acești doi nativi ar trebui să își aleagă exact perechea de aici. Scorpionul se căsătorește mai târziu, după ce se distrează în anii tinereții, și are nevoie de un Capricorn serios. Deoarece Scorpionul este extrem de schimbător, va găsi în Capricorn omul pentru a se simți împlinit și fericit.

17. Taur și Capricorn - Taurul și Capricornul sunt aliați de la natură. Ambii preferă lucrurile fine în viață, sunt ambițioși și le place să se mai dea în spectacol din când în când. Se potrivesc de minune și pot fi extrem de fericiți unul în compania celuilalt atunci când își propun acest lucru.

18. Balanță și Pești - Această combinație este una dintre cele mai puternice din zodiac. Ambii parteneri sunt loiali și atenți la nevoile celui drag. Sunt în stare să facă orice pentru cel drag și formează o echipă pe cinste. Această relație este una pe viață și puțini au parte de ea.

19. Vărsător și Vărsător - Vărsătorii se înțeleg foarte bine între ei și o părere foarte bună unul despre celălalt. Faptul că sunt într-o relație cu cineva ca ei le e extrem de benefic. Ambii se stimulează intelectual în legătura lor romantică și vor tinde să fie constanți în sentimente.

20. Scorpion și Pești - Acest cuplu este dovada clară a faptului că extremele se atrag. Scorpionul este rece și mereu cu garda ridicată. Îi e greu să aibă încredere în oameni și să îi lase pe aceștia să îl cunoască. Mai mult, mereu va dori să domine într-o relație. Peștii, pe de altă parte, tind să fie pasivi și să își iubească partenerul necondiționat. Atunci când cei doi se îndrăgostesc, vor avea o legătură puternică și își vor fi loiali.

21. Gemeni și Săgetător - Acești doi nativi se îndrăgostesc extrem de tare unul de celălalt. Dragostea care îi unește este cea care durează o viață întreagă. Deși totul debutează ca o relație sănătoasă în care totul este echilibrat și reciproc, lucrurile se schimbă deoarece Săgetătorul începe să se bazeze din ce în ce mai mult emoțional pe Gemeni. Cei doi se respectă extrem de mult. În cazul în care se vor despărți, Săgetătorul poate avea parte de cea mai mare dezamăgire a vieții sale.

22. Rac și Balanță - Racul și Balanța se înțeleg destul de bine, iar cea mai mare ceartă pe care o vor avea va fi legată de părerile diferite pe care le au în legătură cu ieșirile și cu statul în casă. Deși nu există o chimie extrem de mare, acest lucru le este de fapt de folos. Fără chimie, e mai puțină dramă și mai multă armonie.

23. Scorpion și Săgetător - Fiecare dintre acești nativi este extrem de încăpățânat, însă niciodată nu vor înceta să își ia apărarea. Deși au personalități puternice, acest lucru nu îi oprește să facă o echipă pe cinste și să se susțină. Problemele apar atunci când unul se încăpățânează și nu vrea să își ceară iertare.

24. Gemeni și Gemeni - Această relație nu va fi lipsită de probleme, însă cei doi vor găsi mereu soluții de rezolvare. În fond, relația va fi extrem de fericită, dar și plină de evenimente frumoase. Dragostea lor va rămâne neschimbată și mereu vor ști că se pot baza unul pe celălalt.

25. Balanță și Vărsător - Aceste două zodii vor avea o conexiune mentală puternică. Le place să își facă noi prieteni la orele de yoga și să își încheie ziua cu o jumătate de oră de meditație. Această relație le va da impresia să legătura este extrem de serioasă și se vor înțelege de minune.

26. Scorpion și Vărsător - În timp ce Scorpionul va lua totul personal și va citi persoanele extrem de ușor, Vărsătorul are abilitatea de a trece totul cu vederea. Acesta din urmă îi va acorda mereu partenerului tot timpul de care are nevoie pentru a se întoarce. Niciodată nu vei vedea un Vărsător care își va copleși perechea cu atenție, ci va lăsa loialitatea față de partener să îl facă pe cel drag să se întoarcă.

27. Leu și Fecioară - Leul și Fecioara pot alcătui o relație fericită și armonioasă dacă sunt destul de maturi emoțional și dacă știu să aprecieze trăsăturile diferite pe care celălalt le are în loc să își dorească ca partenerul să se schimbe. Fecioara va fi extrem de fericită să îl lase pe Leu să fie în centrul atenției, în timp ce Leul va fi de acord ca Fecioara să stea deoparte. Ambii se echilibrează și se susțin.

28. Leu și Săgetător - Acest cuplu este extrem de amuzant, dar și iubitor. Se înțeleg de minune și nu există niciun fel de dramă în relația lor. Își acceptă caracterul și își apreciază calitățile unul celuilalt. Ambii preferă să facă lucruri împreună decât să vorbească și rar îi vei găsi acasă.

29. Balanță și Săgetător - Acest cuplu are o mulțime de prieteni. Mereu vor încerca să facă lucruri noi împreună și vor fi o prezență pozitivă în viața partenerului. Totuși, lipsa de conexiune mentală și emoțională o va face pe Balanță să se simtă destul de singură.

30. Săgetător și Vărsător - Această combinație este una fericită deoarece ambii nativi sunt curioși și le place să exploreze. Mereu își vor lua apărarea unul celuilalt și vor fi genul de iubiți care vor împărți totul.

31. Rac și Pești - Acești doi nativi se vor înțelege mereu unul pe celălalt, însă le va fi extrem de greu să funcționeze ca un cuplu, deoarece au personalități asemănătoare. Cu toate acestea, vor reuși să aibă o viață fericită împreună și să creeze o lume frumoasă și creativă, plină de artă.

32. Leu și Capricorn - Deși este o pereche neobișnuită, cei doi nativi pot fi un cuplu puternic. Ambii nativi apreciază respectul din partea partenerului și sunt dispuși să își țină viața personală ascunsă, astfel încât reputația lor să fie în siguranță.

33. Balanță și Balanță - Balanța se înțelege extrem de bine cu o persoană care este la fel ca ea. Deoarece valorile sunt importante pentru acest nativ, faptul că cineva îl înțelege și îi oferă lucrurile de care are nevoie îl face să creadă că are parte de relația perfectă. Împreună sunt fericiți, echilibrați, se susțin, sunt loiali și au o relație sănătoasă.

34. Capricorn și Pești - Această relație începe mai întâi ca o legătură de prietenie. Ambii parteneri vor aștepta ca celălalt să facă prima mișcare, iar atunci când acest lucru se întâmplă, fii sigură că legătura va dura. Este genul de relație care apare atunci când ești rănită și care te face să te simți în siguranță și iubită.

35. Rac și Capricorn - Va fi destul de dificil ca acești nativi să își alinieze valorile, însă cei doi nu sunt total incompatibili. Capricornul va fi destul de reticent la începu, însă Racul se va asigura că îi oferă spațiul de care are nevoie pentru a se relaxa și pentru a se deschide.

36. Taur și Fecioară - Deși multe persoane vor spune despre acest cuplu că e plictisitor, puțini vor vedea că legătura pe care o au cei doi este perfectă. Ambii parteneri sunt la fel în privința multor aspecte ale vieții și au un plan asemănător pe cel puțin 5 ani.

37. Fecioară și Pești - Această combinație este relația pe care orice părinte și-o dorește pentru copilul său. Este o relație practică, realistă și productivă. Deși nu va semăna cu poveștile de dragoste care te țin trează toată noaptea, știi că cei doi vor fi loiali unul celuilalt și că își vor păstra jurămintele pentru tot restul vieții.

38. Gemeni și Leu - Acest cuplu se distrează extrem de bine împreună. Mereu fac planuri mari și râd împreună de dimineața până seara. Deși sunt adulți, unul în compania celuilalt se vor comporta ca doi copii.

39. Berbec și Vărsător - Atunci când acești doi nativi ajung să fie împreună, fii sigură că se vor pierde în conversații până dimineața. Gândesc la fel și au aceleași interese și lucruri de care sunt pasionați. Sunt capabili să construiască o relație extrem de puternică, bazată în principal pe prietenie.

40. Fecioară și Vărsător - Deși Fecioara va crede că Vărsătorul este puțin cam nebun pentru ea, în timp va afla că nu sunt complet incompatibili. Între cei doi există o atracție inexplicabilă și ambii cred despre perechea lor că este exotică și străină.

41. Taur și Taur - Pentru un Taur, valorile morale sunt extrem de importante. Relația celor doi începe tocmai din acest motiv. Ambii au aceleași valori (loialitate, confort) și știu să aibă grijă unul de celălalt.

42. Berbec și Berbec - Acești doi nativi au o relație puternică, bazată în primul rând pe distracție. Mereu se vor provoca unul pe celălalt și vor ști cum să țină interesul aprins perechii. Ceea ce le va lipsi va fi profunzimea, dar și pe cineva care poate să îi completeze la cel mai înalt nivel.

43. Leu și Vărsător - Leul și Vărsătorul se înțeleg de minune în dormitor. Totuși, în afara dormitorului au mai puține lucruri în comun. Dacă își propun să se cunoască cu adevărat, cei doi pot forma un cuplu extrem de puternic.

44. Fecioară și Săgetător - Această relație funcționează ca un magnet având în vedere că cei doi parteneri sunt diferiți. Totuși, există unele trăsături de caracter și neînțelegeri care pur și simplu îi vor scoate din minți. Săgetătorul o va forța pe Fecioară să se distreze, în timp ce Fecioara va fi protectoare față de partenerul său.

45. Berbec și Leu - Berbecul și Leul sunt aliați naturali și doi prieteni buni. Le place să încerce noi lucruri împreună, să pornească în căutare de aventuri, să facă lucruri prostești și să se provoace. În calitate de cuplu, aceștia pot fi extrem de geloși.

46. Gemeni și Vărsător - Acești doi nativi se înțeleg mai bine ca prieteni decât ca iubiți. Le place să exploreze noi idei și să aibă mereu conversații despre interesele acestora. Deși cei din jur îi vor vedea destul de plictisitori, ei vor fi mult mai apropiați în acest mod.

47. Fecioară și Scorpion - Această combinație nu este tocmai cea mai reușită, dar nici cea mai proastă. Ambii sunt mai puternici împreună, se susțin, muncesc din greu și se motivează. Le pasă foarte mult de succes și din acest motiv mereu vor lăsa relația lor pe locul al II-lea.

48. Rac și Rac - Cei doi parteneri se vor înțelege de minune și vor avea una dintre cele mai profunde legături din tot zodiacul. Singura problemă este că uneori există prea multă intensitate și de cele mai multe ori cei doi vor simți că se sufocă.

49. Berbec și Balanță - Această combinație este o relație formată din doi inși alfa. Deși este o provocare pentru amândoi, poate să funcționeze. Vor fi genul de cuplu puternic, care au un grup imens de prieteni care îi adoră.

50. Rac și Fecioară - Există un potențial uriaș ca acești doi nativi să formeze un cuplu armonios, fără conflicte. Totuși, le lipsește chimia naturală și trebuie să facă un efort pentru a schimba lucrurile în dormitor. Privind din exterior, sunt doi parteneri activi, comunicativi, care pun relația pe primul loc.

Vezi aici care sunt combinațiile nefericite din zodiac!