Cele mai inspirate nume de copii, în funcție de semnul zodiacal

Cele mai inspirate nume de copii, în funcție de semnul zodiacal

-
//
16.08.2017

Există foarte mulți factori de care trebuie să ții cont atunci când alegi numele copilului tău, doar este primul cadou pe care i-l faci în viață… un cadou pentru totdeauna.

Cele mai inspirate nume de copii, în funcție de semnul zodiacal

Chiar dacă în mod normal nu ții cont de previziunile astrologice, poate fi distractiv să vezi ce nume i se potrivește în funcție de semnul zodiacal care îi va guverna viața copilului tău.

Berbec

Este definit de încredere și independență. Cei născuți sub acest semn sunt firi competitive, orientate spre rezultate și pasionate. Alexandru/ a este cel mai potrivit nume pentru ei și înseamnă „apărător al omului“. Pentru băieți, numele francez Andrei reprezintă curaj, iar la fete, Briana-nume irlandez-reprezintă persoanele neînfricate.

Taur

Sunt răbdători și practici, și au instincte creative foarte puternice și gusturi rafinate. Numele predestinate pentru fete este Elisabeta (de la regina E. a II-a) și Charlotte. Pentru băieți, numele irlandez Cornel denotă „dragoste și prietenie”.

Gemeni

Inteligența, ambiția și spiritul de echipă sunt asociate cu acest semn de soare. Sunt carismatici și pricepuți. Pentru fete, numele predestinat este Sofia, ceea ce înseamnă „înțelepciune”, sau Monica.  Pentru băieți, Albert-inteligență.

Rac

Emoțional, protector și sensibil-acestea sunt unele dintre calitățile asociate cu semnul zodiacal Rac. Ana înseamnă „har”, Adela-„nobilă”, și Henry-„conducător”, sunt numele cele mai potrivite pentru băieți și fete.

Leu

Sunt mândri, curajoși și loiali. Leila, Alina și Zara sunt numele cele mai potrivite pentru fete, în timp ce băieților li se potrivește Ionel (sau Lionel)-toate acestea traducându-se prin curaj și putere.

Fecioară

Sunt atenți, grijulii, harnici, și sunt foarte mândri. Numele ideale pentru fete sunt Clara sau Serena, ori chiar Irina, în timp ce pentru băieți Federick (conducător pașnic) este numele indicat.

Balanță

Sunt sociabili și atenți. Sunt atrași de artă și frumos. Cei născuți sub semnul Balanței sunt diplomați și sofisticați. Diana-divinitate și Radu-strălucire, sunt nume perfecte pentru copii născuți sub semnul Balanței.

Scorpion

Puternici, pasionați și carismatici, Scorpionii sunt motivați doar de propriul interes, și nu de alții. Denis/a-schimbare, numele care i se potrivește cel mai bine copilului tău.

Săgetător

Cei născuți sub Săgetător iubesc libertatea. Carol, Ilinca sau Marius sunt numele potrivite pentru copiii a căror viață este guvernată de acest semn zodiacal.

Capricorn

Loialitate și ambiție (și un pic de încăpățânare), sunt cuvintele care definesc Capricornii. Nicoleta este o alegere grecească și înseamnă „victorios”. este potrivită și varianta masculină, Nicolae.

Vărsător

Sunt individualiști, văd lumea prin niște lentile proprii și nu se supun convențiilor sociale. Alege un nume pentru copil,care să însemne liber în gândire:Dominic,care se traduce prin „ onest și loial”, sau Alicia-„cinstit”, ori Veronica-„adevăr și puritate”.

Pești

Firi foarte sensibile și empatice, Peștilor le place să vadă partea pozitivă în oameni și situații. Beatrice-„aduce fericire” și Elena-„luminos, strălucitor”, în timp ce la bărbați este potrivit numele Gabriel - „mesagerul lui Dumnezeu”.

Sursa: clickpentrufemei.ro