mamaplus

Horoscop 15 martie. Zodia care e părăsită de partener. Cea mai neagră zi și este abia începutul!

-
//
15.03.2019

HOROSCOP 15 martie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 15 martie 2019.

mamaplus

Berbec

Un vechi colaborator îți face o propunere. Proiectul la care vrea să lucrați este interesant, dar te încurcă termenele stabilite. Evită să dai răspunsul pe loc, gândește-te bine înainte de a lua o decizie.

Taur

Ești invitat la un eveniment oficial la care nu prea ai chef să participi. Vezi ce faci, să nu superi vreo persoană apropiată. Ar fi păcat să-ți strici relațiile pentru un moft de câteva ore.

Gemeni

Îți place ceea ce faci și de aceea muncă nu te obosește. Totuși, mai ia câte o pauză și ieși să-ți vezi prietenii. I-ai cam neglijat în ultimele săptămâni și încep să creadă că o faci intenționat.

Rac

Ți-ai făcut planuri de weekend înca de acum o săptâmană. Problema este ca la job apare ceva neprevăzut și trebuie să petreci cîteva ore, sâmbătă, la birou. Asta e, n-ai încotro, găsește o variantă de compromis.

Leu

Vrei să te apuci de un proiect mai vechi, dar pentru asta ai nevoie de susținere financiară. S-ar putea să fi ajutat de cineva din anturaj, o rudă mai bogată sau, poate, chiar partenerul.

Fecioara

Treburile merg bine la muncă, mai ales de când ai finalizat cu succes ultimul proiect. Poate-i convingi pe cei din jur sa îți sprijine și inițiativele personale. Ai un hobby cam scump, dar care îți aduce multe satisfacții.

Balanță

Ești ambițios și nu te sperie obiectivul destul greu de îndeplinit pe care ți l-ai fixat. Ești conștient de faptul că va trebui să muncești mai mult decât de obicei, dar consideri că merită efortul.

Scorpion

Primești o veste bună. Situația ta financiară pare să se fi rezolvat peste noapte. Nu te bucura prea mult, deoarece în primavară asta se anunță niște cheltuieli destul de serioase, așa ca vezi ce faci cu banii.

Săgetator

Parcă nu mai ești asa de sigur de drumul pe care trebuie să o apuci după cele întamplate în ultima perioadă. Erai convins că lucrurile stau altfel și acum afli că totul s-a schimbat. Trebuie să te mai gândești.

Capricorn

Ești cam agitat după o discuție avută în contradictoriu cu partenerul de viață. Știi bine ca tu ești de vină. Ai aruncat vorbe care l-au rănit și acum va trebui să repari greșeala.

Vărsator

Ai grijă să nu rămâi cu datorii după ce îți faci bugetul cu banii primiti. Altfel, o să fii nevoit să te împrumuți și nu o saă faci nimic altceva decât să o iei de la capăt în luna care urmează.

Pești
 
Ești increzator și energic, vei face o impresie bună celor pe care ai ocazia să-i cunoști azi. Dacă îți cauți un loc de muncă, poate fi o zi norocoasă pentru interviuri.