mamaplus.md

Horoscop 17 ianuarie 2019: O zodie riscă să intre în conflicte dificile

-
//
17.01.2019

Potrivit astrologilor, nativii din zodia Vărsător riscă să acutizeze unele dintre cele mai dificile conflicte, cu cei dragi. Poate nu sunt suficient de atenți la ceea ce le cer ei, mai ales fără cuvinte.

mamaplus.md

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Berbec: Va conta foarte mult, la un moment dat, ce anume ai decis acum să faci, fără să ceri și părerea celor din familie, deși știi că ceea ce vrei tu îi va afecta și pe ei.

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Taur: Ai acum ocazia să demonstrezi că nu ești considerat degeaba un om cu spirit practic. Orice problemă are o soluție, dar aceasta nu poate fi găsită ușor, întotdeauna.

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Gemeni: Bine ar fi să eviți discuțiile în contradictoriu, mai ales în cuplu pentru că nu duc nicăieri. Chiar dacă ești obișnuit să discuți totul, acum e mai bine să te orientezi spre muncă.

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Rac: Șansa acestei zile vine într-un moment de inspirație în care vei ști că e mai bine să schimbi o anumită abordare, să faci altceva decât faci de obicei.

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Leu: Poate fi o zi deosebit de agreabilă, dar vor apărea și umbre, pe ici pe colo. De tine depinde cât de mult vor conta umbrele sau cât vor dura.

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Fecioară: Dacă observi că apar piedici în calea unor dorințe de-ale tale, ar fi mai bine să le amâni puțin. Sigur că ai putea forța situația, ca să obții ce vrei, dar nu este o idee bună.

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Balanță: Vrei să ajungi la anumite persoane, să ceri informații, să primești ajutorul de care ai nevoie acum. Poate că nevoia ta e urgentă, dar numai după părerea ta.

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Scorpion: Se pot modifica substanțial termenii unei înțelegeri făcute cu unul dintre parteneri sau cu cineva din familie. Este esențial să fii corect cu toți cei implicați.

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Săgetător: Ar fi bine să eviți situațiile în care se pune problema unor negocieri sau discuțiile importante, în general. Șansa nu e de partea ta.

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Capricorn: Este o zi în care vei pierde timpul degeaba, cu tot felul de lucruri care nu merită atâta atenție. Intuiția te ajută, îți șoptește ce ai nevoie să auzi, dar trebuie să o și asculte cineva.

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Vărsător: Există riscul să apară sau să te acutizeze unele dintre cele mai dificile conflicte, cu cei dragi. Poate nu ești suficient de atent la ceea ce îți cer ei, mai ales fără cuvinte.

Horoscop joi 17 ianuarie 2019 – Pești: Ai nevoie de ordine și disciplină în familie, dar nu o poți impune. În schimb, te poți detașa tu de orice problemă spinoasă, ca să o poți aborda cu mai multă seninătate.

Sursa