mamaplus

Horoscop 22 martie 2019. Leii vor avea de-a face cu instituțiile statului

-
//
22.03.2019

Horoscop 22 martie 2019. Ce ne prezic astrele pentru astăzi.

BERBEC

Vă aşteaptă o zi destul de încărcată. Cel mai probabil va trebui să faceţi o mulțime de drumuri, să rezolvaţi niște probleme administrative legate de casă sau să ajutaţi pe cineva din familie. 

TAUR

Sunt șanse mari ca azi să aflaţi când vi se va mări bugetul. Un plan financiar nu ar strica, așa că vă puteţi deja organiza.

GEMENI

Micile bucurii de azi vă fac să priviţi altfel viața. După o perioadă mai puţin favorabilă lucrurile se aranjează aşa cum trebuie. 

RAC

Astăzi analizaţi ce aţi făcut până acum și vă construiţi noi planuri de viitorul. E timpul pentru a lua nişte decizii importante ce nu mai pot fi amânate. 

LEU

Azi sunt șanse mari să rezolvaţi ceva ce ține de niște acte. Va trebui să aveţi de-a face cu instituțiile statului. Spre seară veţi fi mândri că aţi reuşit tot ce aţi dorit să faceţi. 

FECIOARĂ

Astăzi aveţi succes în tot ceea ce faceţi. Ideile voastre sunt respectate şi au mari şanse de realizare.


BALANŢĂ

Azi primiţi vești bune. De asemenea, sunt șanse mari să primiţi și bani. Asta vă va ajuta foarte mult, pentru că urmează să reparaţi ceva ce ține de casă.

SCORPION

Sunteţi în culmea fericirii. Bucuria este legată de o veste bună din familie sau din cercul de prieteni apropiați. Există posibilitatea să aflaţi că veţi fi părinte sau că un prieten apropiat urmează să se căsătorească.

SĂGETĂTOR

Aveţi ocazia să duceţi la capăt unele proiecte începute mai demult. Manevraţi cu grijă relaţiile cu apropiaţii, care au tendinţa de a panica pentru orice problemă.

CAPRICORN

Vă hotărâţi să faceţi o schimbare în viață și aţi putea lua o decizie surprinzătoare chiar și pentru apropiați. Încercaţi să analizaţi bine situația înainte de a lua hotărârea finală.

VĂRSĂTOR

Aveţi grijă la micile accidente casnice, pentru că azi sunteţi predispuşi la asta. Cu puțină atenție, veţi reuși să evitaţi orice problemă.

PEŞTI

Astăzi, romantismul pluteşte în aer şi ar fi bine să acordaţi cât mai multă atenţie celor dragi. Spre seară, plecaţi într-o călătorie care vă scoate din rutina zilnică.