Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

-
//
01.04.2016

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Cu ce ne va surprinde această lună de primăvară? Ne va schimba destinul sau ne va dărui stabilitatea mult așteptată? Ne va umple de dragoste sau ne va oferi succese în carieră? Răspunsurile la aceste întrebări le știu astrele și cei care se pricep să „citească” cerul înstelat. Astrologul Alexandra Vassermann a privit în viitor și a decis să împărtășească cu cititorii Mamaplus.MD unele secrete pe care le-a văzut.

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Berbec

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În prima decadă a lunii aprilie, Berbecii vor avea foarte mult de muncă, însă activitatea lor poate fi caracterizată mai degrabă ca fiind intelectuală decât fizică. Reprezentanții zodiei dumneavoastră vor fi extrem de emoționali și uneori incapabili să asculte părerile celorlalți. Vă va fi dificil să asimilați informații noi, în special limbi străine, deoarece în această perioadă conștiința dumneavoastră va fi închisă pentru accesul din exterior. Însă unii reprezentanți ai Berbecilor vor putea totuși să asimileze anumite cunoștințe într-un proces de muncă îndelungată și perseverentă. În aceste zile, abilitățile de comunicare nu vor fi punctul forte al Berbecilor.

În schimb a doua decadă a lunii aprilie va fi mai liniștită și mai așezată. Trăsăturile dumneavoastră de temperament se vor atenua într-o anumită măsură, iar sentimentele vor căpăta o nuanță de sentimentalitate. Berbecii își vor face griji pentru orice mică problemă, de aceea periodic veți fi nevoiți să vă rețineți impulsurile emoționale. Comunicarea cu persoanele apropiate vor deveni mai importante decât rezultatele profesionale.

În cea de-a treia decadă a lunii aprilie 2016, toate gândurile reprezentanților zodiei Berbecului vor fi orientate spre îmbunătățirea climatului psihologic în interiorul familiei și colectivului. În aceste zile Berbecii vor manifesta grijă față de oameni și se vor bucura de un răspuns pe măsură. Între soți se pot observa neînțelegeri periodice, însă ele vor duce la rezultate pozitive, deoarece în timpul disputelor cuplurile vor reuși să atingă încrederea reciprocă. Îndrăgostiții vor ajunge la un numitor comun și pot manifesta dorința de a-și uni destinele.

Taur

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Mercur, care se află în semnul Taurului, îi va ajuta pe reprezentanții acestei zodii să își înțeleagă exact obiectivele și să întocmească planuri pentru realizarea lor. În prima decadă Taurii vor manifesta o inteligență sofisticată, iar executarea sarcinilor de muncă importante va fi bazată pe utilizarea capacităților intelectuale înalte. Taurii vor merge spre țintă, urmărindu-și, în primul rând, scopurile personale, însă nu toate planurile lor ambițioase vor avea sorți de izbândă. În schimb, în această perioadă de timp Taurii ar putea să își facă niște prieteni adevărați, care le vor fi alături toată viața.

Tendința Taurilor de a face, cu orice preț, ordine și curățenie în casă poate duce până la extenuare chiar și pe cei mai harnici reprezentanți ai semnului dumneavoastră, însă dorința și perseverența vor câștiga în această luptă, iar după câteva zile Taurii vor vedea rezultatele muncii lor. Problemele din familie vor deveni un nou motiv de îngrijorare pentru Taurii ușor impresionabili, însă suportul celor dragi îi va ajuta să nu cadă în capcana stărilor depresive.

În cea de-a treia decadă a lunii reprezentanții semnului Taurului vor resimți acut necesitatea de a-și schimba înfățișarea, stilul personal, interiorul locuinței. Mulți vor reuși să pună în practică capacitățile lor de designeri și chiar să câștige niște bani de pe urma aplicării talentelor lor. Îndrăgostiții vor simți o atracție nepământească unul față de celălalt, iar gândurile și sentimentele lor se vor completa reciproc.

Gemeni

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În prima decadă a lunii aprilie 2016, Gemenii ar putea avea niște probleme financiare, însă datorită spiritului de inițiativă și ingeniozității lor vor suplini cu ușurință și chiar vor depăși bugetul obișnuit al familiei. Mercur, care se află în Taur, va influența capacitățile intelectuale ale Gemenilor și vă va ajuta să vedeţi perspective de creștere în carieră în sfere care, la prima vedere, sunt absolut inacceptabile pentru dumneavoastră. Pentru a-și realiza planurile, Gemenii vor trebui să găsească parteneri cu aceleași idei și să le insufle încredere în succesul afacerii comune.

În a doua decadă a lui aprilie pe Gemeni îi așteaptă schimbări semnificative în viața personală. Ați putea avea noi posibilități de clădire a unor relații romanice. Însă și aici reprezentanții zodiei dumneavoastră trebuie să manifeste prudență: nu orice persoană nouă poate aduce pozitivism în viața Gemenilor, dorindu-și relații serioase. Gemenii căsătoriți se vor simți foarte confortabil în cadrul familiei și vor începe să se gândească serios la următorul pas de mare responsabilitate în cuplu: planificarea unui copil sau construcția unei noi case.

În cea de-a treia decadă a lunii aprilie, lucrurile vor reveni la normal, deoarece reprezentanții semnului Gemeni vor începe să se evalueze obiectiv pe ei înșiși și evenimentele din jur. În această perioadă veți beneficia de oportunități în sfera publică, în special de caritate, ceea ce poate influența asupra formării unor noi trăsături de caracter și vă va permite să ocupați un loc de frunte în această sferă de activitate. Persoanele îndrăgostite vor simți nevoia de a se izola de lumea înconjurătoare.

Rac

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În prima decadă a lui aprilie Racii vor simți mult așteptata libertate în gândire și acțiune. În aceste zile Mercur va trece prin Taur, permițând Racilor să gândească limpede și să își coordoneze exact acțiunile viitoare. În această perioadă Racii se vor simți rupți de lumea exterioară, iar abilitățile de comunicare vor fi în stare de anabioză. Din această cauză unele legături utile se pot rupe, iar potențialii clienți pot refuza colaborarea ulterioară. Însă Racii nu își vor pierde entuziasmul și vor suplini cu ușurință elementele lipsă în afacerea lor cu alte contacte de perspectivă.

În a doua decadă a lunii aprilie Racii vor reînvia vechile legături de rudenie. În aceste zile reprezentanții semnului dumneavoastră zodiacal vor experimenta o paletă largă de sentimente frumoase față de cei dragi, care va reaprinde focul căminului familial și va influența pozitiv asupra modului de a privi viața. Îmbunătățindu-vă viața personală, veți reuși să realizați planurile profesionale fără riscul de a neglija alte sfere ale vieții dumneavoastră. În relațiile cu partenerul, Racii vor fi plini de tandrețe și uneori imprevizibili: succesul pe plan profesional îi va motiva spre gesturi romantice.

În decada a treia a lui aprilie 2016 Racii vor manifesta grijă față de persoanele apropiate. În perioada respectivă reprezentanții acestei zodii vor fi pasionați de hobby-urile preferate, iar capacitățile lor se pot realiza în sfera artei, jurnalisticii, designului. Lucrul de mână vă va aduce satisfacții morale și materiale. A treia decadă a lui aprilie poate aduce cu sine perspective destul de bune pe planul avansării în carieră: vechile contacte își vor recâștiga actualitatea și vor permite Racilor să își aleagă o funcție nouă într-o companie în plină dezvoltare sau la locul actual de muncă.

Leu

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În prima decadă a lui aprilie Leii vor avea parte de schimbări radicale în sfera profesională. Capacitatea dumneavoastră de muncă va depăși orice limite, conducând în scurt timp la succes în afaceri și permițându-vă să vă construiți o carieră în doar câteva zile. Mercur, care trece prin semnul Taurului, va transmite Leilor anumite semnale, care, fără îndoială, vor fi corect decodificate de către reprezentanții semnului dumneavoastră zodiacal și vor fi folosite la maximum.

În schimb în decada a doua a lunii, Leii vor fi cuprinși de o liniște interioară, însă situațiile extraordinare, din punctul lor de vedere, vor provoca reprezentanții semnului Leului la acțiuni agresive chiar și în raport cu cei mai apropiați oameni. În același timp, Leii vor fi sociabili și comunicabili, manifestând grijă atât față de membrii familiei, cât și faţă de prietenii apropiați. Totuși, în această perioadă bazați-vă pe bunul simț și urmați-vă instinctele.

A treia decadă a lui aprilie va fi mai liniștită decât primele două, dar emoționalitatea Leilor va crește. Viața va decurge uniform, relațiile de familie vor ajunge să fie guvernate, în sfârșit, de atât de aşteptata bună înțelegere.

Fecioară

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În prima decadă a lui aprilie, Fecioarele – persoane extrem de motivate și cu spirit de inițiativă – vor avea parte de succes pe plan profesional, însă nu toate lucrurile se vor întâmpla așa cum vă doriți. Mercur, care se află în Taur, va extinde orizonturile direcțiilor de activitate în viața profesională a Fecioarelor, însă calea de urmat va trebui să fie aleasă de reprezentanții acestei zodii pe baza intuiției lor. În aceste zile Fecioarele vor da dovadă de luciditate și perspicacitate, care vor permite evitarea multor situaţii neplăcute.

Fecioarele care au drept prioritate maximă familia, în raport cu cariera, vor fi răsplătite pe deplin în a doua decadă a lunii aprilie 2016. Sensibilitatea crescută poate provoca, la reprezentanţii semnului dumneavoastră zodiacal, un aflux de tandreţe şi grijă pentru persoanele apropiate. Însă Fecioarele vor fi atât de implicate în viaţa membrilor de familie, încât nu toţi vor aprecia corect această preocupare prea sufocantă a lor.

În decada a treia a lunii aprilie Fecioarele vor întâmpina greutăţi în a-şi controla emoţiile. Ele vor veni în valuri interminabile la sfârşitul lunii. În această perioadă reprezentanţii zodiei dumneavoastră vor fi expuşi stresurilor şi stărilor depresive, din care vor ieşi cu mare greu. Pentru ca aceasta să nu se întâmple, astrele sfătuiesc Fecioarele să îşi tempereze ardoarea şi să nu ia prea aproape de suflet problemele cotidiene.  

Balanță

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Mercur, care se află în semnul Taurului, va arăta Balanțelor calea pe care trebuie să o urmeze în prima decadă a lunii aprilie 2016. În această perioadă reprezentanții semnului dumneavoastră zodiacal vor fi nevoiți să muncească din greu, cu toate acestea eforturile lor nu se vor încununa întotdeauna de succes. Din cauza faptului că Balanțele vor fi mai conflictuale și uneori prea irascibile, comunicarea cu cei din jur ar putea fi redusă la minimum. Totodată, Balanțele vor traversa o perioadă de meditare și de elaborare a unei noi strategii de atingere a noilor culmi.

În această perioadă mulți dintre reprezentanții acestui semn zodiacal se vor manifesta ca părinți, soți și copii grijulii. Majoritatea Balanțelor vor reuși să învețe să își controleze emoțiile, contribuind prin aceasta la îmbunătățirea semnificativă atât a vieții de familie, cât și a relațiilor profesionale. Toate deciziile luate de reprezentanții semnului dumneavoastră zodiacal vor fi raționale, bazate pe utilizarea capacităților logice. În unele sfere ale vieții pe Balanțe le pot aștepta unele dezamăgiri, însă suportul celor dragi le va ajuta să își recapete echilibrul. De fiecare dată când se vor întoarce acasă, Balanțele se vor simți în deplină siguranță, înconjurate de căldura și confortul căminului familial.

În cea de-a treia decadă a lunii aprilie 2016 Balanțelor le va fi greu să își facă ordine în gândurile proprii, fiind deseori cuprinse de îndoieli inexplicabile, ceea ce înseamnă că reprezentanții semnului dumneavoastră zodiacal vor întâmpina greutăți în a face față propriei persoane. Relațiile din familie vor fi dominate de înțelegere și armonie. Astrele le sfătuiesc pe Balanțe să respecte subordonarea în relațiile cu generațiile mai în vârstă și cu șefii ierarhici. În decada a treia a lunii Balanțele ar putea primi o ofertă de afaceri profitabilă şi vor lua o decizie fulgerătoare, dar corectă referitor la aceasta.

Scorpion

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

Prima decadă a lunii aprilie 2016 va avea, pentru Scorpioni, un ritm intens. Ei vor fi cuprinşi de entuziasm şi doar cele mai neverosimile piedici ar putea să îi întoarcă din drumul lor. Capacitatea înaltă de muncă va fi determinată de aflarea lui Mercur în zodia Taurului, ceea ce le va permite Scorpionilor să îşi asume un volum suplimentar de muncă şi să îl realizeze cu succes. Însă tot ce ţine de asimilarea noilor cunoştinţe şi informaţii, necesare reprezentanţilor semnului dumneavoastră zodiacal pentru executarea obligaţiilor de serviciu, se va dovedi o sarcină practic irealizabilă.

Sensibilitatea sporită vă poate împiedica în comunicarea cu persoanele dragi, pentru că părţile se vor percepe reciproc ca factori exteriori iritanţi, iar aceasta poate provoca neînţelegeri în familie. Spre jumătatea lunii reprezentanţii semnului dumneavoastră zodiacal vor reuşi să înţeleagă greşelile comise şi să rezolve la timp problemele apărute subit. În plus, în relaţiile cu copiii va apărea o rază de soare, care îi va stimula şi mai mult pe Scorpioni să acţioneze pentru a atinge bunăstarea în familie.

Datorită calităţilor native, Scorpioni vor reuşi să împace chiar şi persoanele aflate de mult timp în conflict, iar reprezentanţii semnului dumneavoastră zodiacal vor avea o influenţă directă asupra armonizării atmosferei din casă. Premise bune pentru consolidarea relaţiilor de familie va oferi o călătorie în comun în afara oraşului sau chiar peste hotare.

Săgetător

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În prima decadă a lunii aprilie 2016 Săgetătorii nu se vor prea rupe lucrând, însă, oricât ar fi de ciudat, vor obține rezultate bune. Ei vor fi apreciați de șefi, iar colegii vor prelua noile lor metode de executare a principalelor obligații de serviciu. În această perioadă Săgetătorii vor fi foarte raționali, dar și hotărâți, iar datorită acestor calități vor reuși să își găsească locul potrivit.

În cea de-a doua decadă a lui aprilie 2016 Săgetătorii o vor lua pe drumul invers și vor demonstra trăsăturile mai puțin pregnante ale temperamentului lor. Ei vor fi nevoiți să își recapete tăria de caracter și să procedeze cu entuziasm la executarea principalelor obligații. Însă perseverența lui se va mai atenua și va fi mai discretă, fapt care va fi apreciat la justa valoare de conducere și colegi.

În relațiile de cuplu va interveni o perioadă mai caldă și mai liniștită, deoarece încrederea și înțelegerea reciprocă, căpătate în aceste zile, vor fi îndelungate și nu vor fi deranjate de circumstanțe exterioare. Brusc, Săgetătorii își vor găsi o activitate pe plac și vor începe să dezvolte abilități și capacități neobișnuite. Multe dintre problemele reprezentanților acestui semn zodiacal vor fi soluționate pe măsura apariției, deoarece este puțin probabil ca  Săgetătorii să le lase pentru mai târziu.

Capricorn

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În prima decadă a lunii aprilie 2016 astrele vor dicta Capricornilor anumite condiţii obligatorii, iar aflarea lui Mercur în semnul Taurului poate reduce şi mai mult libertatea de acţiune a acestora. Se recomandă ca reprezentanţii acestui semn zodiacal să îşi ia un mic concediu în perioada respectivă şi să se umple de energie pentru următoarele eforturi. Luciditatea minţii va permite planificarea minuţioasă a activităţilor ulterioare, pentru a nu greşi în alegerea făcută. Deciziile Capricornilor vor fi foarte bine cântărite, însă, cu siguranţă, nu trebuie să vă grăbiţi cu realizarea acestora.

În a doua jumătate a lunii aprilie 2016 Capricornii vor avea parte de încercări în viaţa de familie. În aceste zile neplăcerile casnice vor ieşi pe planul întâi. Capricornii vor fi nevoiţi să culeagă „fructele” educaţiei copiilor: este mare probabilitatea apariţiei unor situaţii care nu să nu vă bucure ca părinţi. Făcând apel la raţiunea copiilor, Capricornii nu se vor gândi la faptul că, foarte probabil, cauza acestui comportament ciudat al urmaşilor este el însuşi. Această situaţie va putea fi rezolvată doar atunci când între părinţi şi copii va domni buna înţelegere.

În cea de-a treia decadă multe probleme se vor rezolva de la sine, iar evenimentele îşi vor relua cursul normal. Se va stabiliza starea sufletească a reprezentanţilor semnului dumneavoastră zodiacal. În aceste zile Capricornii vor fi mai preocupaţi de bunăstarea familiei decât de succesele pe plan profesional. Însă circumstanţele vor fi de aşa natură încât ei nu vor avea nimic de pierdut, din contra, pot obţine un post de muncă prestigios, fără a depune mari eforturi. Cu siguranţă, meritele lor din trecut vor fi apreciate la justa valoare şi, cel mai probabil, Capricornii vor şti să treacă la o nouă etapă a vieţii lor uşor şi fără mari probleme.

Vărsător

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În prima decadă a lui aprilie 2016 Mercur va traversa semnul Taurului și în această perioadă vor avea lor schimbări semnificative în viața Vărsătorilor. Mulți vor simți un aflux de energie și forță și vor găsi oportunități în diverse sfere ale activității profesionale. Deși Vărsătorii nu sunt prea vorbăreți și comunicativi, acest lucru nu îi va împiedica să stabilească contacte de perspectivă cu persoane importante. Reprezentanții semnului dumneavoastră zodiacal vor merge cu perseverență spre țintă prin analiză amănunțită și implementarea noilor tehnologii în activitatea profesională, dar și în viața personală. Intuiția lor remarcabilă le va permite să ghicească din timp rezultatele și consecințele diverselor acțiuni și să ia decizia corectă privind soarta acestora.

În cea de-a doua decadă a lui aprilie Vărsătorii vor fi supuși stresurilor repetate, sensibilitatea lor va fi debordantă, dar totodată reprezentanții semnului dumneavoastră zodiacal vor avea partea de schimbări pozitive. În aceste zile veți reuși să vă mobilizați gândurile și, prin raționamente logice, să obţineţi beneficii nu doar din situațiile pozitive, ci și din cele negative.

În decada a treia a lunii aprilie 2016 reprezentanții acestui semn zodiacal vor reuși să îşi stăpânească emoțiile puternice și să recunoască greșelile comise. În această perioadă Vărsătorii vor resimți un confort maxim și liniște sufletească în interiorul căminului familial, alături de soț și copii. Multe lucruri se vor așeza la locurile lor și Vărsătorii nu vor mai trebui să depună eforturi pentru a aranja treburile conform priorităților. Spre sfârșitul lunii se vor vindeca și rănile sufletești sângerânde, datorită faptului că Vărsătorii vor simți un suport sigur și puternic din partea celor dragi.

Pești

Horoscop aprilie 2016 pentru toate cele 12 semne ale Zodiacului

În prima decadă a lunii aprilie Mercur se va afla în semnul Taurului, iar aceasta înseamnă începutul unei noi perioade benefice în viaţa Peştilor. Aceştia vor da dovadă de perspicacitate şi de o capacitate excelentă de muncă. Angajaţii deosebit de harnici vor fi răsplătiţi prin prime băneşti, posturi de muncă mai bune şi de perspectivă sau chiar cu delegări în alte regiuni ale ţării. Peştii, de felul lor foarte perseverenţi în atingerea scopurilor, îşi vor stăpâni cu greu ambiţiile, însă în aceste zile circumstanţele exterioare vor fi cele care dictează condiţiile. Relaţiile personale vor decurge liniştit, fără probleme şi schimbări majore.

Cea de-a doua decadă a lui aprilie va fi marcată de schimbări semnificative în viaţa personală: în această perioadă evenimentele pot căpăta o evoluţie neașteptată. Peştii pot decide dintr-o dată să se căsătorească, să divorţeze, să facă un copil sau să se mute cu traiul în alt oraş. Comportamentul neobişnuit al reprezentanților semnului Peştilor va vorbi despre faptul că gândurile lor sunt cam haotice, iar restabilirea echilibrului interior este absolut necesară.

A treia decadă a lunii va decurge după un scenariu mai predictibil comparativ cu primele două. În aceste zile Peştii vor reuşi să restabilească armonia în toate sferele vieţii, inclusiv în suflet. Soţii vor ajunge la o înţelegere, datorită copiilor, şi vor putea recunoaşte greşelile comise, iar cuplurile de îndrăgostiţi vor vedea o posibilitate  excelentă pentru clădirea unei familii pe ruinele certurilor şi neînţelegerilor anterioare. În această perioadă Peştii îşi vor controla cu greu emoţiile, însă atmosfera favorabilă le va permite să lase deoparte îndoielile şi să trăiască liniștit în lumea construită cu mâinile proprii.