mamaplus.md

Horoscopul lunii noiembrie 2018: previziuni complete

-
//
01.11.2018

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii noiembrie 2018.

mamaplus.md

BERBEC

În această toamnă, pentru ca lucrurile pe care ți le dorești să se și îndeplinească, este important să te organizezi. Haosul din viața ta este de necontrolat și te face să-ți întorci atenția din fața lucrurilor cu adevărat importante. În perioada următoare, alegerile din viața personală vor fi nedefinite. Treci de la o extremă la alta și nu știi ce simți cu adevărat.

TAUR

Lucruri de neconceput pentru tine au loc în perioada următoare. Nesiguranța îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să-ți dai seama care e sursa anxietății. Profesional, te simți măgulită de cei care îți oferă ajutorul, însă nu ești pregătită să-l accepți. Consideri că te poți descurca singură, chiar dacă sunt situații în care ești în impas.

GEMENI 

Dificultățile pe care le întâmpini în această perioadă te fac să rămâi fără energie. Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară pe parcursul acestei luni. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

RAC

Deadline-ul unui proiect important este aproape şi ai senzația că, până în prezent, lucrurile nu se îndreaptă în direcția pe care tu ți-o dorești pentru echipa ta. Abilitatea de a fi lider pare să-ți fie pusă la încercare. Această lună este destul de încărcată de evenimente definitorii în ceea ce privește parcursul tău profesional.

LEU

Pe parcursul zilelor următoare o să-ţi stabileşti cu atenţie priorităţile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins, însă procesul pe care îl presupune orice reușită este ceea ce ai tu nevoie pentru a simți intensitatea lucrurilor. Indiferent de context, este important că reușești să-ți menţii motivaţia la cote maxime. Familia nu mai este pentru tine un punct de referință atunci când faci alegeri.

FECIOARĂ 

Noiembrie aduce o serie de începuturi. Energia pe care o poartă cu ele te va forța să fii precaută în alegeri și acțiuni. Planurile stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional. La birou, demersurile pe care le faci pentru a demara proiecte interesante te ajută să pui în practică ideile revoluționare pe care le ai.

BALANȚĂ 

Pe parcursul lunii noiembrie este important să rămâi conectată la lumea exterioară. Tot ceea ce faci și tot ceea ce îți dorești are un corespondent energetic în tot ceea ce te înconjoară. De asemenea, astrele te încurajează să acționezi într-un mod mai puțin convențional pentru a profita la maximum de toate oportunitățile care îți apar în cale.

SCORPION 

Deşi frustrările pe care le ai în plan personal nu te lasă să simţi asta, meriţi şansa de a fi fericită. Această lună aduce zâmbete şi culoare în viaţa ta, în ciuda vremii mohorâte. Dacă este vorba despre carieră, astrele se „agită' să-ţi ofere oportunităţi interesante. Tot ceea ce poți face tu este să rămâi la fel de consecventă ca până acum, pentru a putea profita de tot ceea ce urmează să trăiești. În plan personal, se întâmplă lucruri care te uimesc, dar te fericesc prin simplul fapt că au fost posibile. Ai grijă la modul în care acționezi în raport cu anumite persoane importante din viața ta!

SĂGETATOR 

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să-ți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti în îndeplinirea propriilor visuri. Începutul acestei luni de toamnă aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Vibrațiile astrelor conlucrează în favoarea ta. Decizia de a lucra și la aspectul fizic este una excelentă și benefică stării interioare.

CAPRICORN 

„luptele pe care vrei să le duci cu foarte multă atenție. Pe parcursul zilelor următoare nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Odată ce insiști într-un mod exagerat să-ți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta, iar acest lucru este în dezavantajul tău.

VĂRSĂTOR

Anxietate, nesiguranță, confuzie – aceste trăiri te vor urma pe parcursul lui noiembrie. Indiferent de sfaturile celor din jur, alegi să te lași condusă de ceea ce simți. Îți place să riști. În plan personal, reușești să te detașezi emoțional de o persoană importantă. Această alegere te va ajuta să-ți redefinești valorile sociale.

PEȘTI 

Relațiile cu cei din jur vor reprezenta punctul central al vieții tale pe parcursul lunii noiembrie. Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal. Toți cei pe care îi cunoști te-au dezamăgit sau consideri că oricum o vor face, mai devreme sau mai târziu.

Sursa: elle.ro