mamaplus.md

Între 5 și 19 februarie este o perioadă favorabilă pentru a concepe un copil

-
//
05.02.2019

Potrivit calendarului chinezesc, 2019 este anul Porcului de Pământ. Astrologul Sergiu Sumcă a vorbit, în cadrul unei emisiuni radio, despre cele două săptămâni care încep astăzi, 5 februarie, favorabile pentru a concepe un copil. Totodată, astrologul a reamintit că 2019 este un an perfect pentru a da naștere și pentru a forma o familie.

mamaplus.md

„Anul Porcului de Pământ e anul propice pentru formarea cuplurilor și celebrarea căsătoriilor. De asemenea, stelele recomandă să nu mai amânăm conceperea unui bebeluș, deoarece copiii născuți în acest an chinezesc vor fi modești, răbdători, pricepuți în organizare și buni gospodari. Deși în popor se pune că „porcul glod găsește unde vrei”, această afirmație nu este caracteristică pentru cei născuți în 2019, deoarece, dacă atragem atenția, culcușul porcului este mereu curat”, a spus Sergiu Sumcă la Sputnik Moldova.

Potrivit astrologilor chinezi, între 5 și 19 februarie este una dintre perioadele favorabile pentru conceperea copiilor. În general, acest interval coincide cu segmentul de timp dintre Luna Nouă și Luna Plină.

Sergiu Sumcă a recomandat să dăruim flori de culoarea galbenă atât vii, cât și artificiale. Iar cei care doresc să divorțeze, ar trebui să aibă inteligența de a trece frumos și fără nervi peste această etapă din viață, de altfel vor avea mult de suferit.

Anul 2019 este unul materialist, iar 2020 va fi anul șobolanului, care-i va motiva pe oameni să devină mai strângători, chiar mai zgârciți pe alocuri.

Sursa