Ziua de 15 ianuarie este cea mai depresivă din an. Care sunt cele mai afectate zodii

Ziua de 15 ianuarie este cea mai depresivă din an. Care sunt cele mai afectate zodii

-
//
15.01.2018

Ziua de 15 ianuarie este cea mai depresivă zi din an. Astfel, cea de-a treia zi de luni din fiecare an este numită „Blue Monday”.

Ziua de 15 ianuarie este cea mai depresivă din an. Care sunt cele mai afectate zodii

Se spune că oamenii sunt mai trişti, nu au energie şi au o stare diferită decât în mod normal. Şi pentru că acest lucru este legat de zodii, în continuare o să vă prezentăm cum este afectată fiecare zodie de depresia legată de ziua de 15 ianuarie.

Berbec
Această zodie este rareori deprimată, astfel că nici de această dată nu va simţi o mare diferenţă. Se poate considera norocoasă.

Taur
Nici aceşti nativi nu trebuie să-şi facă griji cu privire la această zi, pentru că prin felul lor de a fi, aceste persoane unt mereu echilibrate şi chiar le place să trăiască pe un norişor de optimism.

Gemeni
Un mare avantaj al acestor nativi este acela că deşi sunt deprimaţi, starea lor trece foarte repede. Doar câteva minute au nevoie pentru a reveni la normal.

Rac
Din păcate pentru nativii Rac, ei sunt tentanţi să cadă în depresie. Cea mai temperamentală zodie, Racul va încerca mereu să caute un umăr pe care să plângă.

Leu
Persoanale sub această zodie tind să fie foarte greu deprimate, pentru că optimisul este punctul lor forte.

Fecioară
Aceste persoane sunt foarte rar deprimate. Pentru ele această noţiune nu există. Depresia este văzută ca o slăbiciune, astfel că nici cei din jurul lor nu au voie să se simte aşa.

Balanţă
Nativii acestei zodii sunt foarte rar deprimaţi, iar ziua de 15 ianuarie ar putea fi una dintre acele puţine dăţi. Dar cu ceva umor totul se depăşeşete.

Scorpion
Aceasta este una dintre cele depresive zodii. Ziua de 15 ianuarie ar putea să-i afecteze, astfel că trebuie să încerce să ţină mereu fruntea sus.

Săgetător
Nicio problemă pentru aceşti nativi, pentru că sunt unii dintre cei mai optimişti oameni, ba chiar cei mai pozitivi am putea spune.

Capricorn
Această zodie este cea mai deprimată dintre toate. Aceşti nativi consideră că nimic nu este pe placul lor, iar acest lucru se poate vedea în activităţile lor.

Vărsător
Veşti bune pentru aceste persoane, care nu sunt niciodată depresive. Veselia este punctul lor forte, care, de asemenea, nu se plictisesc niciodată.

Peşti
Peştii suferă în tăcere şi preferă să nu spună nimănui atunci când sunt supăraţi. Această zi ar putea să le creeze probleme, însă trebuie să înţeleagă că totul trece, iar zâmbetul pe faţă va ajuta întotdeauna.

Sursa: spynews.ro