La vârsta de 70 de ani, Richard Gere a devenit din nou tată

-
//
12.02.2019

Richard Gere a devenit tată pentru a doua oară, la doar câteva luni de la cea de-a 70-a aniversare, după ce soția sa, Alejandra Silva, a născut un băiețel în urmă cu câteva zile.

Actorul a devenit din nou tată la șapte luni de când a împlinit 70 de ani, potrivit revistei spaniole Hola!

Alejandra Silva, în vârstă de 36 de ani, a născut, un băiețel, în New York, în urmă cu câteva zile. Numele bebelușului încă nu a fost făcut public.

Richard Gere mai are un băiat, Homer James Jigme, în vârstă de 18 ani, cu fosta sa soția, Carey Lowell. Alejandra mai are și ea un băiat, Albert, din căsnicia cu Govind Freidland.

Frumoasa blondă a confirmat că va deveni mamă în luna septembrie a anului trecut, când a postat pe Instagram o fotografie cu Dalai Lama, care îi binecuvânta sarcina.

„Un moment special ce a avut loc în urmă cu câteva minute… Am primit binecuvântări pentru darul nostru prețios ce urmează să vină… nu am putut să anunțăm înainte să îi spunem lui Dalai Lama”, a scris atunci Alejandra pe rețeaua de socializare.

Vestea sarcinii au primit-o la doar șase luni de la momentul în care au spus „DA” în fața ofițerului Stării Civile din Spania.

„Sunt cel mai fericit bărbat din univers și cum aș putea să nu fiu. Sunt însurat cu o femeie frumoasă, sensibilă și amuzantă care și-a luat angajamentul de a ajuta oameni și este și o mamă grozavă”., a declarat Gere după nuntă.

Sursa: unica.ro