Ladies Charity Tennis Cup 2014

Ladies Charity Tennis Cup 2014

-
//
03.09.2014

Asociația Obsteasca “Suflet Generos”, Federatia de Tenis din RM si Fundatia pentru Dezvoltarea Tenisului din RM anunta despre inceperea turneului caritabil de tenis «Ladies Charity Tennis Cup 2014». Turneul da t se desfasoara pentru a doua oara si a devenit unul din cele mai bune si asteptate obiceiuri.

Ladies Charity Tennis Cup 2014

In perioada 24-28 septembrie – zile in care se va desfasura turneul, amatoarele tenisului de camp au ocazia de a se manifesta intr-o cauza nobila, menita sa continue deja o buna traditie - acordarea ajutorului necesar Spitalului Municipal pentru Copii V. Ignatenco.

La turneu pot participa toate damele vestite din tara noastra, indiferent de varsta, domeniul de activitate, situatia familiala si nivelul de pregatire sportiva.

Unica conditie de participare este faptul ca reprezentantele sexului frumos nu pot face parte din categoria tenismenilor profesionisti, ci trebuie să joace la nivel de amatori.

Taxa pentru participare la turneu este de 100 de euro.

Locul desfasurarii: CT “AMIT TENIS”, complexul sportiv “Zimbru”.

Orice ajutor este binevenit, vom fi bucurosi oricăror sponsori si parteneri, precum si tuturor doritorilor de a se manifesta intr-o cauza nobila.

Inscrierile pentru participare se fac la numerele de telefon: 

  • 069206138-Cristina Turcan, fondatorul Asociatiei Obstesti “Suflet Generos”

  • 079778502 –Mariana Erhan, FTM

Ne unim pentru a realiza cea mai importanta misiune – a fi utili sie si societatii!