Moldovenii așteptau alte branduri la Zity Mall

Moldovenii așteptau alte branduri la Zity Mall

-
//
27.10.2017

Pe 14 octombrie, cel mai nou mall din Capitală și-a deschis larg ușile pentru shopaholicii din Chișinău. Designul original le-a plăcut vizitatorilor, însă, aceștia nu au rămas impresionați de brandurile pe care le pot găsi în Zity Mall.

Moldovenii așteptau alte branduri la Zity Mall

Cu toate că sunt foarte multe branduri, cumpărătorii nu au găsit mărcile pe care le așteptau cu nerăbdare. Pentru a nu mai trece Prutul pentru a cumpăra haine de la Zara, Bershka și H&M, chișinăuiencele le-au sugerat proprietarilor Zity Mall să aducă și aceste branduri în Moldova.

“Hai poate cu timpul și o Zara, sau măcar un H&M”, “Nimic nou, de ce să deschizi aceleași magazine peste tot?? Într-un oraş atât de mic?”, “Ar fi binevenit un magazin Bershka, H&M, nemaivorbind de Zaraaa!!!”, “Aici sunt branduri pe care le găsești în mai toate magazinele mari din Chișinău. Din ce văd aici nou e doar Kenvelo ( dar și acesta se lansează la MallDova), Lee Cooper și Esotiq. Poate faceți un efort și îi convingeți pe cei de la grupul Inditex (Zara, Stradivarius, Bershka, Pull and Bear, Massimo Dutti,Oysho) să vină în Moldova. Oamenii noștri vor și Sephora, Starbucks, Mac, Pandora, să nu mai facă drumuri la Palas Iași. Chiar credeam că veți aduce branduri super tari, dar, să vedem ce aveți pentru restul spațiului”, “cladirea ii frumoasa, Mersi! puteți să vă închideți înapoi”, au comentat vizitatorii mall-ului.

Moldovenii așteptau alte branduri la Zity Mall

Amintim că în martie 2016, CC Zorile a anunțat că va construi un mall cu o suprafață de câteva mii de metri pătrați. Acesta urma să fie dat în exploatare în decembrie 2016 cu denumirea de Zity Mall, însă lucrările au întârziat considerabil.

Pozele din interiorul clădirii arată că fiecare magazin este construit sau amenajat în stilul unui oraș vechi.

Moldovenii așteptau alte branduri la Zity Mall

*Material cules din comentariile vizitatorilor!

Sursa: Mamaplus.MD