Nouă asistente dintr-o maternitate au rămas însărcinate în același timp

-
//
11.04.2019

Nicio altă campanie de stimulare a creșterii natalității nu ar putea avea același impact cu exemplul propriu pe care îl oferă nouă asistente ale secției de neonatologie a unui spital din Maine, ce au rămas toate însărcinate în același timp. 

După ce burticile de gravidă au fost cât se poate de evidente, conducerea spitalului a ținut să anunțe fericitul eveniment într-o postare făcută pe pagina de Facebook a maternității.

„Nu asta înseamnă baby-boom? Nouă dintre asistentele noastre sunt însărcinate în același timp, urmând să nască între aprilie și iulie. Felicitări!”, a fost anunțul însoțit de imaginea celor nouă viitoare mămici.

„A fost o întâmplare. Am fost extrem de fericite, de fiecare dată când o altă colegă ne anunța că este gravidă. Ne vom fi alături, una, alteia, în timpul sarcinii, dar și la naștere”, a declarat media una dintre asistentele însărcinate. 

„Cu siguranță, având în vedere că unele dintre noi mai au copii, putem înființa o echipă de fotbal”, a spus o alta.

„O fi ceva în apă”, a comentat situația, amuzat, directorul spitalului.

Din ce spun jurnaliștii americani, graviditatea „în masă” în rândul personalului medical nu este unul singular în ultimele luni, amintind de cazul celor 16 asistente de la secția de terapie intensivă a unui spital din Mesa, Arizona sau de cele cinci, de la o clinică pediatrică din Toledo, Ohio.

Sursa