O educatoare de la o grădiniță din Capitală a fost filmată în timp ce lovește un copil

-
//
15.02.2019

Imagini revoltătoare vin de la grădinița numărul 46 din Capitală. O educatoare a fost filmată cum lovește de mai multe ori un copil, iar acesta cade. Scena a fost surprinsă de un părinte. Educatoarea spune că a procedat așa pentru că a avut o săptămână stresantă.

Din imaginile filmate de un părinte se vede cum copii stau grămăjoară și cântă. La un moment dat un băiețel este lovit cu palma peste mână. Educatoarea îl apucă de braț, îl zgâlțâie de câteva ori, după care piciul se prăbușește la podea. Femeia îl apucă apoi de mână și îl ridică, după care îi mai dă o altă palmă, moment în care fetița de alături tresare.

Nemulțumirea femeii este că băiețelul a ieșit din rând în timp ce restul învățau cântecul. Totul se petrece sub privirile celorlalți copii. Mama piciului agresat spune că nu a vrut să facă public acest caz și a solicitat doar ca educatoarea să fie dată afară. Ulterior filmulețul a fost distribuit și altor părinți, care susțin că educatoarea și-ar mai fi depășit atribuțiile, și așa a ajuns la noi.

Educatoarea care l-a agresat pe micuț spune că în ziua în care s-a întâmplat incidentul a avut o situație de criză și își regretă fapta, motivând că acest copil... nu este dintre cei obraznici. Aceasta s-ar fi enervat după ce piciul a dat jos niște jucării.

După incidentul care s-ar fi petrecut vinerea trecută, luni femeia și-a luat concediu de boală pentru că ar fi răcită. Aceasta spune că a mai avut o rugăminte, să nu fie mediatizat cazul. Ajutorul de educator susține că nu a sesizat până acum acțiuni ieșite din comun în comportamentul educatoarei.

Vedeți imaginile video pe protv.md!