O femeie și-a aruncat bebelușul la gunoi pentru a putea petrece cu prietenii

-
//
13.03.2019

O femeie în vârstă de 31 de ani din Rusia și-a aruncat bebelușul după naștere într-un tomberon de gunoi pentru a putea petrece cu prietenii. Pe aceasta au apucat-o contracțiile în timp ce petrecerea era în toi și a decis să nască în baie, de una singură, scrie Daily Mail, care citează surse din poliție.

Pentru că se grabea să se întoarcă la distracție, femeia a pus băiețelul într-o pungă împreună cu placenta. Apoi a ieșit în stradă și a aruncat pachetul la gunoi. Dupa ce a scăpat de copil, ea s-a întors în apartamentul ei, unde a continuat să petreacă alături de prieteni, ca și cum nimic nu se întâmplase.

Copilul, salvat in ultimul moment

Două ore a stat bebelușul în gunoi, până când o femeie care trecea prin zonă a auzit plânsetele și a sunat imediat la serviciile de urgență. Micuțul a fost dus imediat la spital, în stare gravă. Temperatura corpului era de numai 24 de grade Celsius, fiind la limita hipotermiei, din cauza frigului de-afară, iar organele începeau să cedeze.

„Medicii au făcut tot ce era posibil pentru a salva viața copilului”, a declarat Avocatul Poporului din regiunea Ryazan.

Poliția a găsit-o pe femeia care a născut petrecând în apartament, iar baia era plină de sânge. Aceasta a declarat politiștilor că a scăpat de fiul ei nou-născut, ca să poata continua să se distreze cu prietenii. Femeia a fost arestată și acuzată de tentativă de omor. 

„Mama a spus că nu a vrut acest copil. Nici măcar nu s-a uitat să vadă dacă era băiat sau fată înainte de a-l arunca”, potrivit autorităților.

Femeia mai are doi copii, unul de trei ani și altul de 4, care vor ajunge în grija statului.

Sursa