O fetiţă de 6 ani şi-a salvat sora mai mică, după ce maşina în care se aflau a căzut în râu

-
//
11.02.2019

Sophia, o fetiţă de 6 ani a devenit salvatoarea surorii sale, după ce maşina pe care mama lor o conducea, a lovit un parapet, a zburat prin aer și a plonjat într-un râu aproape înghețat.

În teribilul accident, mama celor două fetiţe, Candice Hicks, în vârstă de 28 de ani şi-a zdobit încheietura şi nu a mai putut face nimic pentru fetele sale. Sophia, în vârstă de 6 ani, i-a dezlegat centura surorii sale, Elise şi a salvat-o de la înec, maşina fiind aproape înghitiţă complet de apa râului.

Asta nu e tot! Sophia a ieşit pe malul râului şi a început să strige după ajutor. O maşină a oprit, iar şoferul a intervenit, ajutând-o pe mamă să iasă din apă, împreună cu cel de-al treilea copil, un băieţel de 4 ani care a rămas inconştient după ce s-a lovit la cap. 

Sophia a reacţionat ca o mică eroină şi a dat dovadă de o maturitate incredibilă, pentru care a şi fost premiată. 

„Mama conducea când mașina a luat-o razna și am ajuns în apele râului. Mama mi-a spus să urc pe stânci până pe malul lacului și să fac semne primei mașini pe care o văd ca să oprească și să ne ajute. N-am voie să vorbesc cu străinii, dar mama mi-a zis că, de data aceasta, e ok să vorbesc cu primul șofer care va opri. Am avut noroc că un șofer a oprit și a venit să ne ajute.”, a declarat Sophia, potrivit Daily Mail. 

Sursa