O fetiță era cât pe ce să înghită o pastilă pusă în mâncare într-un restaurant fast-food

-
//
28.03.2019

Un bărbat împreună cu fiica lui au trecut prin momente de groază! Bărbatul și-a dus micuța la un restaurant fast-food, dar amândoi au făcut o descoperire șocantă.

Peter Graham, un bărbat în vârstă de 31 de ani, și-a dus fiica la un cunoscut restaurant din Anglia, care se regăsește și în alte țări. Înfometați, cei doi și-au comandat două meniuri ce conțineau sandvișuri și cartofi prăjiți, însă mare le-a fost mirarea atunci când au găsit, în porțiile de cartofi prăjiți, niște medicamente dubioase.

Potrivit The Sun, bărbatul a cerut imediat explicații restaurantului și s-a temut că ar fi putut să ingereze o pastilă din cele găsite în cartofi, fără să-și dea seama. 

„Am fost chiar nervos și speriat în același timp. Cu toate astea, am încercat să îmi păstrez calmul, pentru a nu o speria și pe Eva. Din fericire, ea nu a înghițit nicio pastilă, a apucat doar să ia o singură înghițitură, atunci când eu am observat medicamentele. Aș vrea ca fast-foodul să afle cu exactitate ce fel de pastile erau. Nu aș vrea ca cineva să mai treacă prin ceea ce am trecut eu. Oricum nu voi mai merge niciodată la acest restaurant”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Sursa: publika.md