O mamă a doi copii cere ajutor pentru a-și salva viața

-
//
21.02.2019

O tânără de 27 ani, mamă a doi copii, a fost diagnosticată cu tumoare pe creier. În acest sens, Tatiana cere ajutorul oamenilor, pentru a-și salva viața.

Suma necesară intervențiilor medicale este de 20.920 euro, bani pe care familia Tatianei Pavinschi nu-i are.

„Bună ziua, mă numesc Tatiana am 27 de ani și sunt mamă o două fetițe  minunate. Din păcate viața mi-a dat o încercare în familia noastră și ne-a pus la pământ de greutăți și de neputința de a-mi salva viața. Am primit o noutate care nu îi doresc nimănui, am tumoare la creier și cel mai grav este că am nevoie cât mai urgent de operație care mă costă o avere pentru mine și familia mea, și nu îmi pot salva viața.  Suntem disperați și nu ne mai știm liniștea de zile bune. Îmi doresc enorm de mult să îmi salvez viața și să îmi pot crește mai departe fetițele mele, dar de unii singuri nu avem cum să reușim. Vă rog pe fiecare om, pe fiecare în parte sunt mai mult ca disperată nu am unde să mă adresez, îmi sunteți unica și singura mea șansă. Vă implor ajutați-mă să scap din ghearele tumorii, nu mă lăsați, pentru că nu mă pot descurca. Vă mulțumesc din tot sufletul meu disperat pentru orice ajutor.”, se arată în mesajul femeii.

Cei care doresc să contribuie cu un ajutor financiar pentru Tatiana, pot dona aici: https://www.caritate.md/donations/cauza-urgenta-din-inima-pentru-tatiana-pavinschi