O mămică care crește singură 3 copii are nevoie de ajutorul nostru!

O mămică care crește singură 3 copii are nevoie de ajutorul nostru!

-
//
12.01.2018

Atunci când ni se pare că o ducem greu, deoarece nu mergem la restaurant atât de des pe cât ne-am fi dorit sau pentru că nu ne permitem o mașină nouă, ar fi bine să ne amintim că există familii care nu au niciun colț de pâine, acoperiș deasupra capului, nemaivorbind de lucrurile indispensabile pentru un trai decent.

O mămică care crește singură 3 copii are nevoie de ajutorul nostru!

În ajun de Sfântul Vasile, Elena Sîrbu ne îndeamnă să facem o faptă bună și să ajutăm o familie nevoiașă, în care o mamă crește 3 copii de una singură.

“O istorioara trista si adevarata

Cu ceva timp in urma am cunoscut o mamica din Drochia s. Sofia care isi creste singura 3 copii (2 baieti de 9 si 12 ani si o fetita de 7 ani), sotul ei a decedat intr-un accident cind copiii erau mici si de atunci ea singurica prin munca cu minutele ei are grija de copilasi si nici-o activitate nu o sperie, depune mult efort ca sa aduca macar pine zilnic la copii. Aceasta istorioara adevarata m-a ajutat sa pretuiesc si sa multumesc zilnic lui Dumnezeu pentru toate: mincare,apa,caldura,lumina,acoperis, si toate acele lucruri materiale care imi usureaza munca zilnic,pentru ca aceasta familie nici nu dispune de ele si ar fi multumita sa le aiba,dare eu nici nu le observam. Aceasa familie locuieste la o batrinica in Drochia s. Sofia,batrina i-a primit pentru ca nu are pe nimeni, ei ajuta batrinica, iar ea le ofera un acoperis.

Cu adevarat m-a marcat acest caz cind incercind sa i-au legatura cu aceasta mamica prin intermediul vecinei sa pot sa o ajut cu un grup de mamici am auzit-o plingind intr-o stare trista si deznadajduit-a ,baiatul cel mai mare era cu pneomonie si ea racita pentru ca cu o zi inainte mamica cu feciorul mai mare au lucrat o zi intreaga pentru doar 30lei  la o familie in sat pentru a putea hrani copiii(cu apa rece au spalat covoarele) si in urmatoarea zi baiatul a facut pneomonie si ea a racit si vietuind in asa conditii ca nici salvarea nu pot sa o cheme pentru ca nu dispun de un numar de contact. Sincer va spun ca sufletul meu plingea impreuna cu ea,din acel moment am promis lui Dumnezeu ca o voi ajuta cu tot ce pot ca sa vada si ea lumina si sa se bucure de viata cum ma ajuta pe mine Domnul. Totul sa sfirsit cu bine ca mai sunt oameni cu inima buna si au ajutat-o,au chemat ambulanta si i-au oferit si medicamente. Si de fiecare data cind reusesc sa fac ceva pentru ea, Dumnezeu ma rasplateste cu mult mai multe, pentru ca anume asa oameni au mare nevoie de ajutor. Discutind mai detaliat cu ea am inteles ca sunt zile cind postesc pentru ca nu au posibilitati ca sa procure ceva de mincare,mai ales iarna ca nu prea gaseste de lucru,nu are un loc de munca stabil pentru ca nu a avut posibilitati sa mearga la studii pentru a obtine o calificare, mama ei a lasat-o de mica la bunica ei si plecind din tara nu s-a mai intors. Acum iarna au nevoie de lemne pentru a incalzi cameruta unde supravietuiesc 5 suflete triste.

Pentru ca se apropie sarbatoarea Sf. Vasile,un ierarh care a ajutat intotdeauna saracii vin cu rugamintea la toti crestinii, oamenii cu inima buna sa faceti un bine pentru aceasta familie cu ce puteti.Cu mai multe mamici am facut rost de un telefon si un numar ca sa ii putem contacta: mamicaT atiana 069014800. Multumesc pentru ca ati dat importanta acestui caz si l-ati citit! Sarbatori frumoase”, a scris Elena Sîrbu într-un grup de pe facebook.

*Menționăm că textul femeii nu a fost redactat.

Foto simbol

Sursa: Mamaplus.MD