mamaplus

O tânără mămică, medic de profesie, a fost diagnosticată cu cancer

-
//
15.03.2019

Natalia Arnaut este medic ginecolog de profesie, are 2 copii, iar după ce și-a sărbătorit ziua de naștere, a aflat că suferă de cancer la sân. Aceasta are urgent nevoie de ajutorul nostru, pentru a putea lupta cu această boală gravă.

mamaplus

Prietenii Nataliei au lansat o campanie de caritate:

,,Și tu poţi salva un Doctor…

Cea mai mare pasiune a Nătăliței (Nataliei Arnaut) este să ajute femeile să devină mămici. Este un medic desăvârşit, care ghideaza crearea vieții pe pământ şi crede enorm în nobila sa misiune. Mamă a doi copii minunaţi, Natalia tocmai a împlinit 32 de ani. Dar numai la o zi de la aniversare, tânăra mămică a fost diagnosticată cu o formă agresivă de Cancer Mamar, (T1cN1M1).

Natalia deja a suportat prima cură de chimioterapie şi se pregătește de cea de-a doua, în total fiind 18 la număr. Concomitent face consultaţii la Klinik und Poliklinik für Frauenheilkunde und Geburtshilfe, Germania, unde va urma tratamentul radioterapeutic, inclusiv tratamentul chirurgical necesar după caz. Iar resursele şi posibilitățile sale financiare sunt limitate, în raport cu costurile foarte înalte ale tratamentului.

Preţul vieţii este mare, iar lupta cu această maladie este grea, o luptă contra cronometru. Natalia crede şi vrea să o învingă, vrea să lupte pentru viaţă, vrea să îşi crească mari puişorii de numai 2 ani şi 7 ani şi are mare nevoie de susţinerea noastră. Orice ajutor financiar, cât de mic, poate fi decisiv. Împreună putem ajuta un medic care a salvat şi vrea să salveze vieţi. V-aș fi recunoascătoare inclusiv pentru distribuirea acestui caz. Doar împreună o putem ajuta pe prietena mea, Natali, o femeie, soție, mama, fiică, prietenă Excepțională să învingă această boală crâncenă”, declară Cristina Ipati, medic.

Și Natalia a venit cu un mesaj pe pagina sa de facebook:

"Dragii și scumpii mei Oameni!

Astăzi se face exact o lună de când mi s-a dat verdictul. Nu vă voi povesti despre ce am simțit atunci, despre lacrimi și disperare. Vă voi povesti despre ce simt acum.

Azi sunt fericită că am descoperit în jur mai multă dragoste decât mi-aș fi imaginat vreodată. În suflet am doar credință, recunoștință și iubire. Am înțeles acum valoarea familiei, prietenilor, apropiaților și tuturor Oamenilor buni, o parte din care nici nu am văzut-o vreodată.

Am citit toate mesajele voastre, am simțit energia pe care mi-o transmiteți din depărtare, chiar de peste ocean.
Voi îmi oferiți extrem de mult. În schimb eu pot să vă ofer promisiunea că nu voi ceda nici o clipă, voi lupta și voi trăi fericit. Cred și văd ziua în care voi deveni învingătoare.

Visele mele sunt mai puternice decât cancerul, de aceea ele vor deveni realitate iar boala se va retrage

Vă iubesc!"

Unde poți dona?

Beneficiar (beneficiary): Natalia Arnaut

Nr.cardului (card number): 4779180001237727 Victoria Bank, card Visa.

SWIFT code: VICBMD2X

IBAN: MD72VI225931902261318151

PayPal: natalia.arnaut87@gmail.com

Pentru abonații Unite: SMS – 9007 (45lei) cu textul „Natalia”.