mamaplus

O tânără a refuzat chimioterapia pentru a deveni mamă. Ultimele dorințe

-
//
15.03.2019

Peste 1000 de oameni au donat aproape 20.000 de lire sterline pentru ca o tânără mamă, diagnosticata cu cancer cervical, să-și poată duce la îndeplinire ultimele dorințe.

Abbie Colvin avea 19 ani când a fost diagnosticată cu cancer. Tânăra mamă visează să devină doctor, ea fiind studentă la Universitatea din Manchester, deşi are grijă de bebeluşul ei de un an şi este diagnosticată cu cancer de 2 ani.

Rudele tinerei au creat un cont pe gofundme, prin care oamenii sunt îndemnaţi să o ajute pe tânără să-şi îndeplinească dorinţele de pe “The Bucket list”.

Tânăra a refuzat tratamentul pentru a deveni mamă

Povestea lui Abbie este cu adevărat impresionantă. Tânăra de doar 19 ani a decis să-şi întârzie tratamentul pentru cancer, după ce a descoperit că este însărcinată.

Ea a început tratamentul cu chimiorapie abia după naşterea lui Oscar, în decembrie 2017, însă rudele spun că boala s-a răspândit în tot organismul şi că fata ar putea să nu mai apuce încă un Crăciun.

"Cei din jurul ei poate o văd cum se luptă să ridice braţul, slăbit din cauza chimioterapiei, îi văd capul chel după ce şi-a pierdut părul, cum a slăbit şi cum i se face rău atunci când mănâncă. Însă, nu mulţi o văd cum îşi ţine capul sus şi cum spiritul ei este mai puternic decât vă puteţi imagina. Ea continuă să lupte pentru micuţul ei şi cred cu tărie că asta este ceea ce o ţine în viaţă acum", sunt cuvintele înduioşătoare scrise de sora pe pagina de pe gofundme.